Sommerferie

Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate & Give-away

Jeg var slet ikke i tvivl da jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at prøve Eucerin Hyaluron-filler Concentrate (serum). Serum var jeg spændt på, for den har jeg har længe hørt og læst om at den kan udrette mirakler for huden. Min hud har en tendens til at blive tør om sommeren, fordi jeg opholder mig meget mere udendørs, så  sol kombineret med strand besøg og gerne flere bad om dagen, så er huden bare mere udsat. Denne sommer har jeg brugt mindst 7 dage på at male husets facader, hvor jeg har opholdt mig i solen i mindst 6 timer og det kan huden altså godt mærke.

Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate er et serum, som trænger ind i huden og den lover at mindske selv dybe rynker og har en udglattende effekt på huden. For en 40-årig lyder det fristende, selvom jeg fra naturens hånd har en hud som ikke er plaget af rynker, men jeg har også passet godt på den hver eneste dag siden jeg var 16. Hver dag (næsten) har jeg renset huden og brugt creme. Serum koncentratet hjælper huden med at danne de naturlige hyaluronsyrer i hudlagene. Denne syre er med til at holde huden fugtmættet, elastisk og spændstig. Med alderen producerer vi mindre af denne syre, og så er det, rynkerne pibler frem. Så det er fugt, fugt og atter fugt den tilfører.

Serummet kommer i en fin emballage/æske med 6 ampuller. Det er virkelig praktisk, for de er nemt at tage med i toilettasken eller i make-up pungen og lige ved hånden, når man synes huden trænger til et boost. Lidt ligesom at hive en lipgloss op af tasken 😉 De er nemme at bruge, de skal blot lige omrystes inden  man bruger det. En ampul rækker til ca. en uges forbrug. Den kan bruges af alle hudtyper.

Koncentratet dufter diskret, men meget indbydende – en pudret duft, som ikke er overvældende. Jeg er ikke så god til cremer i ansigtet hvis de dufter for kraftigt.
Da jeg ikke har nogen synlige rynker eller linjer, så er det svært at bedømme om de evt. ville være forsvundet. Men til gengæld er min hud helt klart mere gennemfugtet og det er især panden (der lige over brynene) og kinder og hage jeg har tendens til tørhed, som jeg kan mærke en forskel. Det var allerede efter få dages brug, jeg kunne mærke forskel. Min hud er klart blevet mærkbart blødere efter brug af serum. 

Vidste du at Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate vandt årets Danish Beauty Award 2014? Det gjorde den. Dommerne var ikke tvivl om at dette var årets produkt med dens fine egenskaber og prisen synes de er overkommelig for de fleste. Du finder Eucerin på Apoteket, hovr Eucerin-Filler Concentrate koster 290 kroner for 6 ampuller á 5 ml (en ampul ca. en uges forbrug)

Også vil jeg sige tak fordi du læser med. Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde et stk. af dette fantastiske serum til en heldig læser. Vil du deltage i lodtrækningen?
For at deltage i min give-away skal I:

1. Være fast læser på bloggen ved at følge den på Bloglovin her Giv gerne indlægget et lille hjerte   hvis I har lyst 🙂

2. Følge bloggen på Facebook her og gerne like dette indlæg på Facebook.

3. Læg en kommentar her nedenfor.

Min Give-away slutter d. 3. august  kl. 20.00, hvor jeg vil finde en heldig vinder. Held og lykke til Jer alle!

Vinderen er fundet og det blev Mia C. Andersen som blev den heldige vinder. 

Produktet er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne.

SignaturChau

22 Kommentarer

 • Eva Vejlstrup

  Er selv vild med Eucerin produkterne :0)
  Krydser fingre

  eva_vejlstrup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DET kunne je sgu godt bruge! Synes at de der rynker er blevet lidt tydligere efter jeg fyldte 35. ARGHHHH!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Ville jeg helt vildt gerne prøve. 🙂
  Følger alle steder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Hertzum

  Lækker giveaway, jeg deltager!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prøver mig – og følger da selvfølgelig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  Sommer solen har været gavmild i år, og jeg har nydt den.
  Men jeg kan også godt se at min hud ikke længere er ung og automatisk spændstig. Der skal betales ved kasse 1. Øv. :).
  Deltager gerne, og følger med begge steder allerede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1) done
  2) done
  3) lækker giveaway – krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ville være så skønt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene

  Jeg er SÅ med. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har mange mørke pletter på armene, som jeg er rigtig ærgerlig over. De er særligt blevet forstærket af solen, så det er en oplagt mulighed for at prøve at fjerne dem lidt!
  /mariannevas@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg elsker Eucerins produkter og krydser derfor fingre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm Sørensen

  Hvor fint! Jeg har en mor der fylder 50 år ( :-O ) her til efteråret og jeg ville elske at forkæle hende med sådan et lækkert sæt! Så jeg har selvfølgelig like begge steder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve dem, har en masse pigmentpletter jeg gerne vil af med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Jeg er med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Er sikker på det er noget min hud vil elske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke S

  Lækker sommer give away håber min sommer-luft-saltvand’s plagede hud får lov at prøve eucerin for det lyder virkelig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna Salmon Kristensen

  Jeg nu nu blevet MEGET nysgerrig omkring dette produkt, ser det alle steder…
  krydser for at jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Det kunne være lækkert at prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella A

  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Milan

  Hejsa 🙂 Jeg har aldrig prøvet Eucerin så… Er nysgerrig 😀 God dag til alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Deltager selvfølgelig! 😀 Har aldrig prøvet eucerin, så håber meget på at vinde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie