Sommer Neopren

Fantastisk sommerdag

lang tunica / zara, taske / by malene birger, sandaler / crocs

Endnu en fantastisk sommerdag i dag. Det er simpelthen så skøn. Der er nogen som allerede synes det er for meget med varmen og allerede blot to dage synes det er for meget. Til det kan jeg kun sige…nyd det så længe det varer 🙂 man ved aldrig med det danske sommervejr. Selvom jeg ikke har ferie og har det mega varmt på kontoret, så er jeg glad for det. Jeg køler ned med kolde drikke og is, tager hurtige brusebade 2 gange om dagen og sørger for at klæde mig let. Som her er jeg trukket i min nye lettere transparante tunika 😉 Den er ikke mindre end fantastisk i varmen. Let og luftig, også kan jeg godt lide den er enkel og casual. Jeg fandt den tilfældigvis forleden i  Zara for at returnere et par sandaler købt online. Så kom den med hjem. Den er et hit på sådan dage som i dag hvor temperaturen er over 27 grader. Hvad gør du for at holde varmen ud?

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Sara

  Må indrømme, at jeg troede, at der var tale om et strandoutfit, da jeg så billederne… Er lidt forarget over, at man kan tage på arbejde med en kjole hvor man kan se undertøjet igennem. Ville nok selv have valgt at tage noget mere dækkende under.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ha ha…kunne ikke lade være at grine da jeg læste din kommentar. Tøjet kan sagtens afspejle et strand outfit, men jeg er ikke bange for at vise undertøj/bikini under mit tøj på arbejdet. Herregud vi lever i år 2014, mine kolleger har komplimenteret det så fint. Jeg er skabt som jeg er og er ikke flov at vise noget frem.
   Så der er ingen her som bliver forarget, tværtom. Vi har også en virksomhedskultur hvor folk har lov til at gå i lige det de vil uden at der rynkes på næsen.
   Jeg gik i øvrigt i Superbrugsen og handlede ind i tunikaen.

   Psttt..jeg kan i øvrigt fortælle at jeg har en gennemsigtig kjole på i dag, så man kan se min bikini 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud Chau 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke en lækker lang tunika, den ser sååå behagelig ud!

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, og ja den er fantastisk dejlig at have på. Ikke så tit man støder på noget så dejligt stykke tøj 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Chau.Ved ikke lige hvor jeg eller skulle skrive det så det bliver her. Du er også en lille “fims” med små fødder lige som som jeg 🙂 Derfor tænkte jeg at du måske havde lyst til at tjekke min Tictail ud her : villewesth.tictail.com
  Go´sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej 🙂 Ja, jeg er ikke så stor, nogen siger en lille nips, men så lille synes jeg nu heller ikke jeg er. Vægten siger i hvertfald noget andet 😉 jeg kigger forbi din Tictail.
   Jeg er selv på Trendsales, så du er velkommen til at se om der er noget af mit du kan bruge 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer Neopren