New In // Nude Sandals

Fyrre, Fed og Færdig…

Titlen? Jeg kunne ikke lade være, men ikke desto mindre fyldte jeg år i sidste måned. Lidt billeder fra min fødselsdag hvor jeg fyldte 40 år. Gisp!… 😉
Om formiddagen havde jeg inviteret alle veninder ud på brunch i København til tøse hygge og god mad. Vi fik hygget i 5 timer inden jeg skulle mødes med min lille familie på Tivoli Hotellet til middag.
Det var som bekendt hos Sticks and Sushi på 12 etage, et favorit sted for os især for sønnike. Han elsker at spise på Sticks. Jeg valgte menuen og besluttede at købe lidt forskelligt fra de forskellige menuer, som vi alle kunne tage af. Her et uddrag af hvad vi fik, så I ikke drukner i madbilleder. Vi besluttede at afslutte middagen i deres lounge og gynge sektion, som var en god beslutning, for her fik man en fantastisk udsigt over Islands Brygge mens vi nød desserten. JP var også vild med at kunne gynge indenfor i 12. etage (også mig) også er der et stykke hvor man kan stå på en glasvindue og kigge ned. Det giver altså et sus i maven. Jeg vil gerne anbefale stedet, også var personalet og maden lidt over niveau end det plejer i forhold til de andre Sticks vi har været på. Den ros skal de have. Læs evt. mere her om dagen.

Husk at deltage i min Give-away lige her.

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Nude Sandals