Fyrre, Fed og Færdig...

Look-a-like Holden Sandals

For en lille uges tid siden klikkede jeg de her læderbasser hjem. Jeg er så glad for dem for de er fantastiske bløde og dejlige at have på og prisen var også helt god. De eftertragtede Pieces sandaler i helt sorte blev revet væk i blogland, fordi de på mange måder mindede Isabel Marants Holden sandal. Samme sandal som har været hypet denne sommer og har været set på de store fashionable blogs. Herregud jeg synes de så behagelige og lækre ud, men jeg nægter personligt at kaste over kr. 2200,- for et par sandaler som minder mig om mine Birkenstock. Så er der bare så meget andet jeg hellere vil kaste mine penge efter (ahem..som jeg så også har gjort, men det er en anden historie)

Normalt er jeg imod direkte og åbenlyse efterligninger, også fordi jeg ofte kan se der er en forskel mellem den ægte og kopierede vare. Men de her er næsten for godt lavet til at lade dem gå forbi. Selvom det er ikke ligefrem sandaler jeg står og mangler, men de her fra Marcus B er i ægte læder og såler, og prisen på et niveau jeg har lyst til at være med på. Vupti…klik klik. Jeg købte dem på udsalg, hvor de havde alle størrelse…men nu er de igen til fuldpris og der er kun få størrelser tilbage. Så skynd Jer, lige her.

Nedenfor kan I se the real thing og dem fra Marcus B. Kan I se forskel? Er det dem til venstre som er Isabel Marant´s Holden sandal eller?

I får samtidigt et billede af noget af det hårde slid manden og jeg har lavet den sidste uges tid. Vores altan som tidligere var Tuborg grøn er malet hvid. Jeg er allerede ovenud glad for resultatet, det har fået sådan lidt Skagen vibe over sig, men det er ikke helt færdigt endnu. Det næste projekt er at male kamme hvide. I kan lige skimte noget af det grønne til højre. Det var mega hårdt for knæ og ryg, dårligt arbejdstilling, men også fordi jeg valgte at bibeholde de grønne mellem trinbrædderne.

Husk I stadig kan nå at deltage i min give-away på 6 ampuller af Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate her.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Hvor de fine 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor flotte… og altanen ligeså…
  Jeg får helt lyst til at male vores 🙂 (måske næste år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak og tak. Jeg er også meget glad for den nye altan. Det er utroligt hvad farve kan gøre og ændre udtryk. Så forstår godt du har lyst. Men tænk dig om inden du begiver dig ud i det…. for man får ondt i ryg og led 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyrre, Fed og Færdig...