Råhvid blonde

Sale Shopping

hør habit sæt / zara, sandaler / gianvito rossi, taske / by malene birger

Jeg har også online shoppet, især nu hvor der er summer sale alle vegne. ZARA er også en af dem som var hurtig med sommer udsalget og jeg kigger gerne forbi. Det er tit de klassiske items jeg får lagt i kurven og ofte kommer den samme style ud igen i den nye sæson blot en anden farve. Så det kan klart betale sig at købe når de har udsalg. Jeg faldt bl.a. for dette lækre jakkesæt som jeg teasede om på Insta. Det er et hør sæt i marineblå  jeg ikke kunne stå for. Det er et klassisk sommer sæt, som kan bruges sammen som her, eller hver for sig. Jeg har ihvertfald brugt jakken over noget andet allerede. En ting som irriterer mit øje på billedet er at bæltet ikke er sort, men det er kommet på for bæltet hørte med sættet. Men fremadrettet vil jeg have et sort på til sorte stiletter.

Tasken er ny og jeg er så glad med den. Har faktisk været det fra første færd jeg spottede den ud, men den blev udsolgt ret hurtigt. Jeg er ovenud glad for at det endelig lykkedes at opstøve en enkelt og endda med en lille rabat. woop woop! Den er i det fineste arabia print og rummelig nok til at rumme alt det grej jeg bærer rundt med og plads til et par flade sko og en trøje. Har I udsalgshoppet eller er I gode til at holde jer til skinnet?

Hav en dejlig eftermiddag og aften, nu tøffer jeg afsted til pige fødselsdag. XXX

SignaturChau

5 Kommentarer

 • Helle

  Hej

  Går lidt og overvejer at købe tasken, for fin er den godt nok. 🙂 Er foret i din lyserødt eller hvidt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Helle,
   Den er virkelig fin. Min er foret med lyserødt nylon indeni 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tak for tilbagemeldingen! Var ikke sikker på, om du fik besked om svar på gamle indlæg. 😉

  Det er også den model, jeg leder efter, men kan kun finde den med hvidt bomuldsfor (tænker, at det meget hurtigt bliver beskidt!). Hvor fandt du din henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jo da, alle kommentarer bliver læst og svaret 🙂

   uh.det er længe siden, tror det var på en dansk hjemmeside jeg ikke husker navnet på. Men det var den sidste de havde tilbage.

   Jeg har set By Malene Birger har lavet dem igen i år og kan købes direkte på deres hjemmside.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Jeg har fundet den! (Den på MB’s hjemmeside er den store model, så vidt jeg kan se.)

   Tak for hjælpen og god jul snart. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Råhvid blonde