Vinder

Sommer Neopren

neopren kjole / hm trend, tørklæde / by malene birger, sandaler / crocs, øreringe / erbs og bjerke

På en af de rigtige varme dage havde jeg min råhvide neopren kjole på. Umiddelbart et dårligt valg, sådan som temperaturen steg og steg til over de 20+ senere på dagen. Men det viste sig at være et godt alligevel, for den var noget af det mest behagelig at have på. Hvilket godt kan undres især i varmen. Men selvom materialet klassificeres som neopren er det ikke den helt tykke neopren man kender fra dykkerdragter, men en mere smidigt og tyndere en af slagsen.  Ikke desto mindre havde jeg det behageligt i den for den er ret luftig. Kjolen i sig selv er meget enkel i cocoon snit, så jeg valgte at give lidt struktur og bevægelse med tørklædet og satte lidt bling bling i ørerne. Øreringene har jeg haft meget glæde af.

Jeg synes det kan være svært at vælge hvad man skal have på om morgenen fordi vejret er ret omskifteligt. I dag f.eks. har det regnet on and off mindst 10 gange i løbet af dagen. Så jeg klær mig tit i lag på lag ofte i form af en lille jakke, den kan tages af, når det bliver for varmt. Det synes jeg er praktisk. Også har jeg konsekvens mine crocs med i tasken hvis der skulle komme en regnskyl. Mine crocs er også en tro følgesvend fordi de er rare at gå i og klare let en byge.

Jeg kan mærke at der er stille på bloggen og det skyldes nok at der er en del af søde læsere som er på ferie eller også nyder I det gode vejr udenfor. Det er altså også skønt. Hav det dejligt! 😉

 

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Hvor er du fin og ladylike!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Hvid” er for mig en lige så cool farve som “sort” – og alle burde gå meget mere i hvidt! (Ja, så fik jeg da lige dét sagt… hahahahahahaha)… og Chau, når man har så smuk kulør som dig, så er hvid altså bare ENDNU mere cool.

  Du ser smuk, lækker og feminin ud. What’s not to like? 🙂

  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg elsker hvidt og især om sommeren er det den mest cool farve at have på…synes jeg 😉
   Du er så sød – tak sikke jeg blev glad for din kompliment 😉 Håber du selv fik en fin kulør på ferien.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Søvad

  Jeg synes du er meget pæn i dit outfit.
  Jeg er så uheldig at have mistet et tørklæde som det du har fra Malene Birger. Fik stjålet det og alt muligt andet på min ferie.
  Har du muligvis lyst til at sælge dit?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   tusind tak 😉
   ej, hvor uheldigt du har mistet det! Det er så lækkert og jeg er stadig meget glad for mit, så vil ikke sælge det.
   Men har du set at Malene Birger har lavet nogle nye? De er altså også ret flotte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder