40

Stribe mani

Kronologisk rækkefølge: tynd bluse fra Filippa K, sweat bluse fra H&M Trend, nederdel fra vila, kjole med skørt fra Ganni, kjole fra Vila og kjole fra Ganni

Et kig i min garderobe. Jeg er fan af striber, især breton striber. Med tiden er samlingen udvidet langsom. Dog her på det seneste har det mest været på kjole fronten der har været mest populær. Der er kommet 3 kjoler til og 1 nederdel. Kjolerne er perfekte til hverdagsbrug og det er tit i en af dem jeg hopper i om morgenen både på job og når jeg lige skal ned til købmanden. Sidste års dille for mig var de korte smock nederdele – i år er det kjoler med breton stribet 😀 Tror aldrig helt jeg slipper striberne. Hvad siger I?

Husk at deltage i min give away lige her.

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Åh jeg elsker også bare striber og har faktisk altid gjort det! Det går bare aldrig af mode og er altid pænt. Fin samling du har fået dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Striber er fine og vil altid være et hit hos mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40