Sneak Peak på NOTICE Kollektion

ADIDAS SUPERSTAR 80´S METAL

Jeg havde ellers besluttet at der ikke skulle flere fodtøj ind i garderoben. For efteråret og vinteren lurer lige om hjørnet, og om ikke pengene skulle prioriteres så der var til varmt vintertøj. Men så kom Adidas med denne udgivelse af  deres Superstar sneakers. En ny fortoldning af en 80´er klassiker, denne gang med en metalsnue. Første gang jeg så dem var da Nakedcph proklamerede om dem på Instagram for godt 3 uger siden, der blev jeg hook. Det var der til gengæld også mange andre som blev, for de hvide var udsolgt i alle størrelser ret hurtigt, dog var der lige et enkelt par i min str. i den sorte udgave, som også fristede, men undlod at købe dem. Et par dage efter kiggede jeg forbi Naked i håb om de måske fik flere, men fik fortalt at de ikke forventede at få flere hjem af modellen. Så jeg opgav dem og tænkte ja det er vel meget godt. Så var den beslutning ligesom taget for mig, hvilket måske var meget godt.

Men jeg kunne ikke slå dem ud af hovedet så i weekenden en sen natteaften –  jeg med min mac på skødet og en god kop te, fandt jeg lige et par i hvide i min størrelse, ja så var jeg altså lige hurtigt på tasterne – så meget for den beslutning 🙂

De hvide kan jeg ikke finde nogen steder, men de kan stadig fås i sorte her men skynd dig for tror ikke det varer længe før de også er væk.

Edit: Jeg fandt de hvide her 🙂

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak på NOTICE Kollektion