AROS

Pieces x Julie Sandlau

Som mange af Jer har set flere gange her på bloggen, så elsker jeg smykker og bærer smykker hver dag. Nogen dage mere iøjnefaldende end andre. Så ja, jeg er en pyntepige og det er især guld eller forgyldt sølv jeg er mest glad for. Med alderen har jeg bare erkendt at jeg er en guldpige og det er de smykker jeg oftest går med. Der bliver ikke skelnet så meget om det er hverdag eller fest.
Jeg forelskede mig i de fineste øreringe i forgyldt sølv som er lavet i samarbejde mellem Pieces og Julie Sandlau. Øreringene ønskede jeg til min fødselsdag så jeg er glad for at de endelig er mine. Jeg har længe været fan af Julie Sandlau´s design, elsker hendes univers som er enkel, men dog stadig feminin og fin. Samarbejdet mellem Pieces og Julie Sandlau har gjort at smykkerne er meget mere pris venlige og i et leje som de fleste kan være med.
Du kan se det meste af kollektionen her. Desværre er de forgyldte øreringe jeg har på udsolgt, men Chanti.dk har et bredt udvalg af virkelig fine forgyldte øreringe, så jeg kunne snildt klikke et par eller to mere hjem derfra.

En af årets favoritter for mig på smykkefronten er mine fingerringe med sten, som jeg fik af manden på vores Kroatien tur. De har været på hver eneste dag, siden jeg fik dem. Indtil da har jeg kombineret de to ringe med hinanden, men nu er der kommet en afløser for den ene og det er denne fine ring med enkelt rosa krystal. Jeg synes den er rigtig fin sammen med den grønne sten. Jeg elsker at man kan sammensætte ringene eller bære dem alene. Den findes også med en blå sten som jeg overvejer om den skal være med i samlingen, så jeg kan mikse og matche med ringene. I det hele taget er der rigtige mange fine at vælge imellem hos Chanti.dk og jeg overvejer også denne fjerring som ville matche med mine øreringe  🙂

Begge mine ting blev leveret meget hurtigt fra Chanti og de leverer fragtfrit ved køb over kr. 500,- Mine ting blev pakket fint ind i en gaveæske. De har et bredt udsnit af mærker både i den billige ende men også i den dyrere ende. Så alt i alt en god oplevelse så det er ihvertfald et besøg værd. Chanti.dk er en stor hjemmeside, faktisk Danmarks største smykkesite, så giv dig god tid at ose derinde 😉 men pas på du bliver fristet. Er mine nye smykker ikke bare smukke?

Husk at du kan nå at deltage i min give-away på et Scandic ophold for to lige her.

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Elsker også Julie Sandlaus ting, men det har ikke været tit jeg har købt netop pga prisen . Fedt med det nye samarbejde. Anede jeg ikke. Tak for fif! Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Anne,
   Velbekomme. Jeg er også fan af det, endelig smykker i budgetvenlige priser så alle kan være med.
   Jeg håber du finder noget i samarbejdet der falder i din smag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har simpelthen lavet så fint et samarbejde. Har selv to ringe derfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er så meget enig med dig søde. De laver fine ting.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER at Pieces har lavet samarbejde med Julie Sandlau, det gør det lidt mere tilgængeligt for os, som studerer 🙂
  Og så er jeg selv en guld pige, og jeg synes, de smykker, du har på, er virkelig fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Lige præcis, sådan tænkte jeg også da jeg så samarbejdet mellem Pieces og Julie Sandlau.
   Jeg er også meget glad for de to ting jeg har valgt. Enkelt, feminin og som passer fint til mig og matches med mine nuværende smykker 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AROS