What everybody ought to have...

Red Leatherpants

Min kollega gjorde mig lige opmærksom på at hun havde klikket en cashmere cardigan hjem fra H&M med en rabatkode så hun fik den med 25%  – Det blev jeg altså også fristet af. Så jeg var ikke længe om at ligge de her røde læder basser i kurven – har kigget lidt efter dem men der var de udsolgt i min størrelse. Jeg har dem i sorte og de er en fantastisk kvalitet. Til prisen er de altså et scoop. Jeg vil ikke tøve med at anbefale H&M´s læder bukser. De er bløde og man får ikke knæ af dem, har et par som nu er mere end 3 år gamle og de er som nye. Jeg har tidligere ledt og ledt, inden jeg fandt ud af at H&M kan lave ret så fine læder bukser. Ledt forgæves efter lækre læder bukser uden det skal koste en bondegård.  Det er faktisk svært at finde nogle for under kr. 2000,- men når H&M har deres 25% kampagner, så er bliver det lige pludseligt tilgængeligt.

Koden som giver 25% er 2200 og gælder til og med 7. september.

SignaturChau

5 Kommentarer

 • Lækkert køb! 🙂 Det er super fede bukser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Overvejer også kraftigt at bestille den cardigan der hjem, den virker bare så lækker 🙂 Og ja, de er ret fede de bukser der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg overvejede også meget cardigan men synes jeg har nogle i forvejen som minder lidt om den, så det blev de røde læderbukser….
   øhh…som jeg “kun” har et par af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, de bliver så lækre til dig i røde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What everybody ought to have...