Military Touch

Vind et Scandic ophold

Manden og jeg nød simpelthen vores lille one-day get-away i Aarhus by med overnatning på Scandic Hotel Aarhus City som også inkluderet et besøg på AROS Museum. Det var virkelig et frisk pust i hverdagen bare at komme lidt væk, især efter vores maler helvede hjemme. Vi nød det ihvertfald og jeg har nu fået lov til at udlodde et gavekort til et valgfrit Scandic hotel i Danmark. Gavekortet er for 2 personer i et dobbelt værelse og gælder fra fredag til lørdag i udvalgte ferieperioder. Gavekortet er gyldigt et år fra udstedelsesdatoen.
Var det noget for dig og kæresten/manden/mor/veninde? Så skal du blot være:

1. Fast læser på min blog og følge den på Bloglovin her Giv gerne indlægget et lille hjerte hvis du har lyst. Gerne følge bloggen på Facebook her og gerne LIKE indlægget der.

2. Skriv en kommentar herunder. Evt. Hvem du vil have med og hvor i landet det skulle være hvis du vandt 🙂

Konkurrencen slutter d. 23. august hvor jeg finder den heldige vinder. Held og lykke til alle <3 Husk du skal være fast læser 😉

SignaturChau

76 Kommentarer

 • Årh – jeg ville tvinge min fætter til at passe mine fire døtre, og så ville jeg glæde deres lækre far med noget kærestetid – måske i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det ville jeg gerne vinde! Faktisk står Aarhus på min ønskeliste over getaways, da jeg kun har været i byen et par gange ganske kort, og det virker som sådan en hyggelig og fin by. Vil helt klart tage ind og se Den Gamle By.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hvis jeg vandt st scandic hotel ophold vil jeg tage til København, så jeg endelig kan nå på Louisiana og tage til Malmö

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danacot

  Min kæreste og jeg fejrer 5 årsdag d. 26. august, så selvfølgelig skal jeg have ham med hvis jeg vinder. Krydser fingre! Jeg ville nok bare satse på en staycation med et hotel i København. Palace Hotel ser meget indbydende ud hvis man må vælge den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Simper

  Jeg ville tage til Århus, jeg mangler stadig en tur i Aros, så det ville være lækkert at kunne tage min bedste veninde med til en rigtig tøsetur! Det trænger vi helt klart til efter en hel sommerferie væk fra hinanden (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Uha, jeg kunne både finde på at invitere en veninde, min kæreste eller min søde mor! Jeg har ikke været på ferie i år, så dette ville være en perfekt lille get-away 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dejlig giveaway 🙂
  Jeg ville tage min dejlige kæreste med til København tror jeg – vi bor i Århus, så det er næsten udlandet 😉

  kærligst fra Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvis jeg vandt, vil jeg invitere min gode veninde med til Århus. Vi boede der begge for nogle år tilbage, men har ikke været sammen i byen siden. Det synes jeg vi burde gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  Endnu en lækker giveaway.
  Jeg tror at jeg ville tage afsted selv. Lige nu er det den vildeste luksus jeg kan forestille mig 24 timer helt alene. Det er faktisk lidt trist… Men sådan er det. Ellers ville jeg tage min dejlige søn med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det kunne vi godt bruge, min mand og jeg. En skøn giveaway! 🙂
  Jeg følger allerede og har i øvrigt selv en god giveaway for tiden, som i måske kan bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hvis Jeg vinder, vil jeg inviterer min mor med til enten Sønderborg eller Aarhus. Vi har i mange år rejst på sommerferie på hendes regning, så det ville glæde mig at kunne glæde hende med en hygge-mor-datter-tur i naturen eller byen alt efter årstiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk kun været i Århus når i korte besøg på et par timer eller når jeg har et møde derovre, så der ville jeg da gerne tage min forlovede (hehe) med på et lille weekendophold! Keep the romance alive og alt det der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er fast læser og følger dig også på Bloglovin <3 Jeg ville nyde en getaway til min gamle studieby Århus med den jeg holder allermest af og nyde et lækker kop friskristet kaffe i Latinerkvarteret, ose i de skønne butikker og nyde en middag på gode gamle Klassisk 65 🙂 For så at kunne trille tilbage til et rart hotelværelse og sove længe inden morgenmaden blev fortæret! Ville være TOPPEN <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Adler

  Hej
  Jeg ville invitere min rigtig gode veninde med…hun trænger!!!!!
  Hamborg el Århus ville være dejligt.kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg ville hive min dejlige kæreste med til Kbh. Da han går på kostgymnasium, og det er begrænset hvor meget tid vi kan få sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er det en skøn giveaway! Jeg ville tage min søster med. Hun er på højskole og jeg savner hende rigtig meget.
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det skulle være med min søster i København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det ville være så skønt!
  Jeg ville tage min kæreste med til Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Hvor i landet ved jeg ikke… Men det skulle helt sikkert være sammen med min kæreste 🙂 Vi skriver begge speciale nu her, så vi har ikke holdt sommerferie i år, så en lille one-day get-away ville falde på et tørt sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker give away(:

  Jeg ville tage min kæreste med.
  Og det skulle enten være et sted i Sønderjylland eller på Fyn(:

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kili Hindhede

  Jeg vil glæde min dejlige kæreste med dette, han har lige mistet sin bror – så det ville være en kæmpe glæde og komme lidt væk. Enten skulle det bruges i Århus, København eller Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg vil nyde en romantisk overnatning med min mand, har ikke helt bestemt, hvor det skulle være, hvis jeg bliver den heldige, men en storby i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg ville forære gavekortet væk til min mor og hendes kæreste, fordi de virkelig fortjener lidt forkælelse men desværre har hverken jeg eller de råd til at trække penge ud af budgettet til et hotelophold. Hvis jeg vinder, vil jeg opfordre dem til at besøge min mors barndomsegn, ved Thisted, da det er meget længe siden, de sidste har været på de kanter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg ville tage manden med til netop Aarhus, den by bliver jeg aldrig træt af 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg ville nok også tage til århus og tage min kæreste med, en lille getaway <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Med min kæreste han har ikke holdt sommerferie og har snart fødselsdag så det vil være en perfekt overraskelse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg vil også besøge Århus og det skal være sammen med min mand <3 så vil vi besøge hans søn og svigerdatter som studerer i byen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten jensen

  Åh, hvis jeg vandt ville jeg invitere min mor med til enten Århus eller København. Vi bor i en mindre by på Sjælland, og et lille ophold væk fra uddannelse og bøger ville da være et lækkert afbræk i hverdagen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker konkurrence. Jeg ville tage min kæreste med en tur til København og så ville vi tage rundt i byen og tage en tur i zoologisk have 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Vil rigtig gerne invitere min skønne mand med på weekend i hovedstaden, vi har 4 børn og er sjældent det lige kan lade sig gøre, men har bryllupsdag i september og kunne være fantastisk at overraske ham med et lækkert ophold .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg ville invitere min skønne mand med på en tur til Aarhus. Vi er lige flyttet fra byen grundet speciale og arbejde, og vi saaaaavner den så meget!
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Som “nybagte” forældre kunne min kæreste og jeg godt trænge til lidt alene tid en enkelt dag efter vores søn er blevet 1/2 år.
  Og en smuttur til Aarhus ville være hyggeligt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil tage min dejlige mand med en tur til København – han fylder rund i september og jeg ville elske at have en ekstra surprise 🙂
  Med 4 børn og 2 hunde er det vist ved at være tid til lidt voksen alenetid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia B.

  Jeg vil tage min skønne kæreste med til Århus. Med en søn på 7 mdr. som vi endnu ikke har være væk fra en overnatning er det vist ved at være på tide med lidt kærestetid, så jeg vil elske at kunne invitere ham med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt bestemt tatt kæresten med på tur – det bliver til alt for lidt kærestetid på os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser så lækkert ud! 🙂

  Det skulle helt sikkert være et sted i Jylland. Jeg drager altid mod København så det kunne være fedt at besøge et andet sted i Jylland. Sammen med kæresten selvfølgelig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Stoldt

  Jeg ville tage min mor med på et ophold i Odense.

  – Christina Stoldt
  christinabstoldt@gmail.com

  ps. følger selvfølgelig (flere steder, hah) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natalie

  Åhhhh hvor lækkert! Jeg ville tage min søde dejlige mormor med, hun fortjener det virkelig! Hun oplever aldrig noget, da hun har min alzheimers-syge morfar at passe hver dag sammen med at hun har et sommerhus der skal sælges og et hus der skal passes. Hun er bare så frisk, og hun fortjener alt det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg ville tage min kæreste med til København og nyde vores skønne hovedstad. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg er heldig, vil jeg invitere min mand med en tur til Silkeborg. Elsker byen med den hyggelige gågade, skønne cafeer og den smukke natur. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne virkelig godt bruge en lille get-away når jeg er færdig med min praktik, for lige at klare hovedet inden den store hovedopgave står for døren. I så fald ville jeg invitere min veninde med. Hun er pt på udkig efter lejlighed og fraflytning fra kæresten gennem en del år, så hun ville have godt af et pusterum også. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror jeg skal have min søster med for så skal vi have en af vore søster ture til kbh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Dolmer

  Der findes ikke noget bedre end at aflevere hunden, tage manden under armen og så nyde en overnatning i skønne omgivelser.
  En lille tur til Århus eller Odense ville det nok blive til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Hejsa. Jeg vil invitere min søde kæreste med til København, så skal vi spise god mad:-) KH Signe L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Jensen

  Det skal helt klart være min mand jeg skal afsted med. Vi har tre små børn og jeg kan faktisk ikke huske hvornår vi sidst har været afsted på tomandshånd 😉 hvor i landet ved jeg ikke for tror vi kommer til at opholde os det meste af tiden på værelset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skulle være den sommerferie vi aldrig kom på herhjemme og så trænger manden og jeg vidst bare til lidt alene tid væk hjemmefra uden at skulle noget bestemt.

  Og hvor i landet er ret underordnet – bare vi kommer væk hjemmefra…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Jeg vil gerne se Århus med min mand, kunne være skønt med lidt børnefri

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene

  Den sødeste veninde, der fortjener luxus & forkælelse.
  Sandsynligvis i Kbh. Eller måske Odense?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Forsom

  Hvis jeg er den heldige vinder, ville jeg helt klart invitere manden med på weekend i enten Århus eller København. Det kunne være så hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Jensen

  Åh en lækker præmie!
  Jeg ville helt sikkert invitere en vis meget sød herre med mig 😉
  Hvor i landet ved jeg ikke endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg ville pænt spørge mine forældre, om de vil se efter vores dreng, og så skulle min mand og jeg på kærestetur! Måske til Odense, hvor vi har gode venner. Ellers en tur til hovedstaden, der har vi begge ikke været i maaaange år!
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie HH

  Følger dig både på Facebook og Bloglovin :-).
  Jeg ville invitere min mand på Scandic i Sydhavnen. Vi har lige haft 15 års bryllupsdag, og han overraskede mig med en rigtig flot ring. Jeg havde INTET købt til ham – ej heller arrangeret noget rart (vi endte på Den Blå Planet med børnene på selve bryllupsdagen….). Det ville derfor være et kærkomment plaster på såret med en overnatning på Scandic 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Mmmm… jeg vil invitere min kære flirt på en lille getaway imed luksus forkælelse efter han endnu en gang har gennemført en ironman 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Schougaard Nielsen

  Følger på bloglovin! 🙂
  Hvis jeg vinder, tager jeg min kæreste på en weekend i København – Det synes jeg vi fortjener! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Jeg bor i Norge, så jeg vet ikke om jeg kan delta. Men jeg ville dratt til København med kjæresten! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ihhh deltager hjertens gerne og ville tage min skønne skønne Thomas med som er min kæreste:O) og tænker en tur til Århus ville være Perfekt!
  Dejligt at have fundet din blog og glæder mig til at følge dig har liked på facebook og bloglovin!

  XXX for at jeg er den kanon heldige!
  regnbuens@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville slæbe min kæreste med til Århus og besøge familie og venner – synes allerede ferien er alt for langt væk!

  – og tak for sidst, det var enormt hyggeligt! Glæder mig til at se dig igen på onsdag. Hils manden og sig tak for liftet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Lækker lækker præmie.
  Følger på bloglovin og har liket derinde.

  Hvis jeg vinder skal min kæreste med. Vi er i lykkelige omstændigheder og venter os vores andet barn til november, vi kunne derfor godt bruge en kæreste tur inden baby kommer 🙂
  Da jeg desværre er herre ringe til at være gravid og derfor ikke er helt på toppen, ville vi ikke tage så langt væk hjemmefra, så vi ville vælge et sted i nordjylland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville tage min kæreste med- et sted på sjælland.. det ville være dejligt med en skøn overnatning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Venindetur til fyn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Det kunne være fantastisk at vinde. Jeg ville tage min skønne kæreste med og ville se om jeg ikke kunne ligge det i forbindelse med vores 5 års dag her i september. Vi har netop været på comwell i Roskilde i forbindelse med et bryllup, men da der var kø på motorvejen nærmest hele vejen og vi jo skulle tidligt op og af sted var vi der ikke engang i 12 timer inkl sove tid så vi fik slet ikke nydt hverken hotel eller hinanden. Så det var en meget dyr seng. Vi kunne godt bruge at slappe af og nyde hinanden for det har der ikke været så meget tid til det sidste længe stykke tid.
  For mig er det ikke vigtigt hvilket hotel og det kunne derfor snildt være den nyåbnede i Århus selvom vi kun bor 15-20 min kørsel derfra. Så undgår vi jo selvfølgelig også kø og kan måske enda være heldig at nyde både hinanden og hotellet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske en omgang forkælelse med min mand inden vi bliver forældre til januar <3
  Stedet er ikke så vigtigt bare vi kan hygge os sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  åhh en lækker præmie – lige hvad vi trænger til 🙂
  ville tage min dejlige mand med og så få passet vores to unger hos bedsteforældrene 🙂
  krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil snuppe min fantastiske mand med til Aarhus og fejre vores 10 års bryllupdag, som er lige om hjørnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  jeg vil overraske min mand med kærestetid uden vores datter i enten århus eller Sønderjylland:)
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg vinder, ville jeg tage min kæreste med og det skal helst være i Jylland da vi bor i kbh 😀
  Og det ville være en helt perfekt fødselsdagsgave da jeg har fødselsdag d. 22 august ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert… Jeg tror jeg ville tage min søster med – for det er så sjældent vi ses… og måske vi skulle tage til sønderjylland… som er det mest eksotiske jeg lige kan komme på… i hvert fald dét der er længst væk og hvor vi næsten aldrig kommer ellers 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg tage kæresten med. Vi har en datter på vej lige rundt om hjørnet, så det kunne være dejligt med en kærestetur efter hun er kommet til verden. Det er jo vigtigt at huske på at man også er kærester, selvom man er blevet forældre sammen 🙂 . Jeg tror vi ville tage til Aarhus. Der er jeg vokset op og det kunne være dejligt at vise min kæreste den del af mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah skytte

  Århhhh det gad jeg godt at vinde, så ville jeg invitere min dejlige mand med , vi er fanget i hverdag med istandsættelse af gammelt hus ( incl maling af trappe og trappeopgang ) og vi trænger i den grad til at se hinanden i et andet lys end det :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn giveaway! <3 Jeg ville tage min kæreste med og det skulle være i KBH. Følger og liker over det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vil rigtigt gerne en tur til århus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Rødsgaard

  Jeg vil gerne invitere min kæreste med hvis jeg vinder. Jeg tænker det skal være på Sjælland, da vi selv bor i Nordjylland. Det kunne være så lækkert at overraske ham med sådan en tur, han arbejder nemlig rigtig meget, og jeg tror en lille getaway vil være tiltrængt for ham!

  Knus fra Caroline / Unwritten@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Tschammer

  Hvis jeg vandt ville jeg tage min dejlige kæreste med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med min kæreste, men jeg ved ikke helt hvor 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Andersen

  Jeg ville invitere min kæreste med. Vi er studerende, så derfor er oplevelser ikke noget, som sker så ofte. Jeg ville invitere ham med på Scandic i Århus, da hverken ham eller jeg har været i Århus før og jeg har hørt, at det er en af Danmarks dejligste byer 🙂 Krydser fingre <3
  OG god weekend! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline

  Deltager 🙂
  selinedam@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Military Touch