Love my Bomberjacket Maison Scotch

Jørgen Simonsen x Louis Nielsen

Louis Nielsen har igen lavet et spændende samarbejde med en ny designer. Denne gang er det haute couture designeren Jørgen Simonsen, som de har taget i folden i deres fokus på deres Nordisk Design Kollektion. Jørgen har en lang imponerende karriere bag sig med et c.v. hvor han kan bryste sig med at have være hos Versace, Valentino, Karl Lagerfeld og afdøde Alexander McQueen. Jørgen har ikke tidligere designet briller før, så det var for ham en spændende, men også en udfordrende opgave, som han siger. Det er meget anderledes at designe en brille i forhold til beklædning. En brille er jo for mange et visitkort, en statement, et item hvor de gerne vil signalere hvem de er og hvor de hører til. Og det kræver en anden måde at gå til på i design processen, fortæller han.

Jørgen Simonsen har sammen med Louis Nielsen teamet op og lavet 5 briller, som indgår i deres Best of Nordic Design-kollektion. Jeg var så heldig at få lov til at mærke og prøve brillerne på tæt hold og jeg er imponeret, for man kan se der er tænkt over formgivningen. Inspirationen er hovedsagelig fra de klassiske brillemodeller, men Jørgen har givet stellene personlighed ved at tilføre nye detaljer. F.eks. den guldfarvede klassiske brillestil, som er omringet af helt gennemsigtig plast. Fed detalje! Det er nok den brille, som jeg synes er mest nytænkende. jeg har ihvertfald ikke set det før. Jeg synes alle 5 modeller har deres helt egen særpræg, og dog så er de alle kendetegnet af enkelthed og sofistikeret i udtryk, som nordisk design er kendetegnet af. Jeg har allerede fundet min favorit 😉

Jeg bærer selv briller og har gjort det mere eller mindre siden jeg var 13. Da jeg blev 18 fik jeg kontakt linser, som jeg har brugt regelmæssigt, men altid vekslet med mine briller. Jeg tror på at øjnene har bedst af at være uden linser og at det er sundt at veksle mellem linser og briller. For mig er briller en accessories, og ikke bare en brille. En brille kan sagtens være et statement, som en flot halskæde eller en flot ring. Jeg skal forbi min Louis Nielsen butik i Ballerup Centeret meget snart kan jeg godt se 🙂

Jørgen Simonsen x Louis Nielsen Osiris kollektionen forhandles hos Louis Nielsen fra mandag d. 15. september til priser fra 1.495 kr. incl. enkeltstyrkeglas. Briller kommer ud i limited edition. Læs mere om brillerne her.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love my Bomberjacket Maison Scotch