Vinder - goodie surprise

Love my Bomberjacket Maison Scotch

jakke / maison scotch, t-shirt /hm børn, nederdel /ganni, sneakers / isabel marant

En af sommerens scoop er denne bomber jakke, som jeg fandt på udsalg for godt en måned siden. Jeg elsker jakkerne fra Maison Scotch. De er farverige og der er kræset for detaljerne og ikke mindst materialevalget. Jakken er i mørkeblå brokadestof lignende med broderier på begge bryst, ærmerne i fed satin og ærmer med ribkanter, som giver en sporty islæt.Hertil kan der tilføjes at der er syet små perler ved skulderne i samme nuance som broderiet. Igen kan jeg godt lide at det er ting som skiller sig ud, og som er lidt spændende at se på. Første gang den kom på var da vi var i Tivoli for at fejre fætter Asger fødselsdag (instagram @chauthetiger) Ved radiobilerne blev jeg prikket på skulderen af en dame med et barn i den ene hånd. Hun smilte og spurgte om jeg talte engelsk eller dansk? 😉 -øhh..both” svarede jeg og på et split sekund var min tanke “ligner jeg en som arbejder i Tivoli” mon hun vil spørge om vej?

Hun sagde blot: “Hvor er din jakke fra”? den er så fin 😉

Den er fin at bruge udendørs, nu hvor vejret stadig er lunefuld og mild. Til vinter vil jeg bruge den under min vinterjakke og kan bruge den indenfor som en cardigan. Jeg elsker små jakker med fine detaljer eller et fint print, så jeg har efterhånden en ret fin samling af dem. Jeg synes at små jakker virkelig kan opgradere et outfit, afhængig af stilen på jakken.

7 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder - goodie surprise