Sensommer

Nye Hyttesko

hm læder loafer (lige her) || black swan sweatshirt (lige her) || moss copenhagen nederdel

Jeg bliver mere og mere glad for min lange sweatshirt fra Black Swan. Det er ofte den jeg hiver ned fra bøjlen, lige når jeg skal ud af døren om morgenen. Den er perfekt til årstiden lige nu hvor vejret svinger en del og er perfekt til de kolde morgener vi har oplevet på det sidste. Der er den rigelig lun netop fordi den er quiltet. Den er super anvendelig og kan dresses op og ned meget nemt. Jeg har stylet den anderledes her med høje stiletter.

Her er jeg dog lidt tættere på jorden med læder loafers eller hyttesko, eller hvad I vil kalde dem 🙂 De er forøvrigt nye og fra H&M. Jeg nåede lige at hapse dem med en 25% kode. Jeg har allerede 2 par loafers, det ene par er fra ZARA og efterhånden slidt godt ned. Så jeg er glad for at jeg fandt de her med den perfekte hæl, kvast …også i læder til en super god pris. De har været udsolgt online, men de kan fås endnu i enkelte størrelser. De er også super anvendelig og går aldrig af mode. Jeg har allerede brugt dem til et par boyfriend jeans smøget op til ankelen med en hvid skjorte. Kan I se det ? 😉 Der er i øvrigt en rabatkode 2497 som giver 25% lige nu!! 🙂

Husk at deltage i min give away om et års forbrug af Rexona deodorant.

3 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensommer