Fairtrade sutsko

CDO = CPH Designer Outlet

Har I hørt at der er åbnet et nyt outlet i Taastrup? Det hedder Copenhagen Designer Outlet. Det ligger lige ved siden af City 2, så man kan faktisk gå fra det ene center til det andet. Jeg blev inviteret til event i forbindelse med åbningen af det d. 9. oktober. Under eventet kom Ibi og delte ud af erfaringer som blogger med gode råd og tips. Det var en hygeglig aften hvor jeg havde taget min kollega Janne med under armen. Hun elsker mode og ikke mindst sushi, så der blev spist og hygget med de andre bloggere i stor stil.

Outlettet er kommet for at københavnerne ikke længere behøver at tage hele vejen til Ringsted for at shoppe billigt. Man kan godt fornemme at der er blevet lagt vægt på lækrere omgivelser end det man tit kan se ved outlet. Her er der lagt vægt på at tingene bliver præsenteret pænt og der ikke er papkasser på hylderne. Centeret er stort, lyst og luftigt. Der er højt til loftet med masser af ovenlys.

Jeg tog derud igen en lørdag eftermiddag sammen med JP for at købe lidt sportstøj til ham, og som I kan se så nyder han godt af de forskellige hyggekroge der findes rundt omkring i centeret.

Der er mange mærker repræsenteret og her kan jeg nævnte:
Lacoste
Benedikte Utzon
GANT
Shiesser
Nike
Obi Sport som fører Hummel, Puma, Adidas, Asics
Tinderbox som fører Diesel, Lamaze, Melton, Mini A Ture, Pepe Jeans, Silverlite, Ver de Terre, Wheat. m.m.

Centeret åbnede d. 9. oktober og der er langt fra fyldt ud i lokalerne, men de bliver løbende besat af nye butikker og mærker. Tag et smut forbi og tag et kig. Der går tog og busser lige til døren.

Læs mere om centeret her.

2 Kommentarer

  • Ser spændende ud… der må jeg forbi engang, jeg er på de kanter… og fik du kørt “bette-manden” helt træt… synes han slænger sig til sidst ha ha

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      ja, tag forbi hvis du alligevel er ude i de kanter. Jep, jeg slæbte ham rundt så træt det blev han 😉 sådan er det at være ude med mor.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fairtrade sutsko