Prisen for det gode vejr?

Fairtrade sutsko

Vejret er meget omskiftelig, hvor vi i går havde høj solskin med op til 17 grader, føles det bare anderledes fugtigt og koldt i dag. brrrr… Nu er det også ved at være tid at fyre op i radiatorerne hjemme og have plaider ude igen. Jeg synes nu det er meget hyggeligt med den kolde tid hvor vi elsker at hygge med lys og nok lidt ekstra bagværk end vi plejer.

I år har familien valgt sutsko fra Betterfelt som vil holde fusserne varme i den kolde mørke tid. Betterfelt er et danskejet virksomhed som har specialiseret sig i filtvarer, som alle er håndlavet. Design delen foregår i Danmark, mens produktionen foregår i deres eget værksted på Katmandu i Nepal.

Jeg har allerede taget mine sutsko i brug, det er de sorte med pon pon. Dem har sønnike valgt til mig 😉 det er en ret kær model (Jester Adult), som får de fleste mundvige til at vende opad. Manden fik et par i en mere klassisk model (Slipper Classic) som er mere ham. De har et bredt udvalg af sko til enhver smag for både børn og barnlige sjæle. Der er også tæpper og andre filt produkter i deres sortiment.
Jeg er meget tilfreds med mine for de formår at holde mine fødder varme på en dejlig måde uden at de bliver halv klamme fugtige, som mange sutsko kan give. De føles tørre og behagelig varme. Sutskoene er lavet af 100% naturlig uld, som skulle kunne optage fugt bedre end andre materialer. De skal blot luftes en gang imellem, men kan efter sigende også vaskes i hånden hvis man synes de trænger til det. En lille detalje ved hvert sutsko er at der er syet en signatur tråd i hver og en på siden, så man kan se hvem som har håndlavet sutskoen.

Jeg har valgt at skrive om Betterfelt fordi de laver kvalitetsprodukter til en god pris, med omtanke for miljøet og ansvar for vækst i de fattigdomsramte lande. Firmaet er i dag beskæftiget med 80 kvinder. Betterfelt er certificeret fairtrade importør. Læs meget mere om dem her.

Husk I stadig kan nå at deltage i min Give-away på et lækkert design kit. Og samtidig være med i konkurrence om en rejse til New York.
Konkurrencen for designer kit udløber  i aften kl. 20 lige her.

Indlægget er sponsoreret, holdninger mine egne.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prisen for det gode vejr?