Vind en tur til New York og lækkert design kit

Ny hårfarve med Olia

For ca. 3 weekender siden blev jeg inviteret til søndagsbrunch sammen med sønnike og hans veninde til brunch. Her blev vi en for en nusset om med hårvask, klip og hårfarvning. Der var sågar inviteret babysittere (det må jeg ikke sige højt mens sønnike hører det) men søde piger til at lege og underholde børnene. Jeg nød det i fulde drag og det gjorde de to store børn også.

Jeg har ret mørkt hår, næsten kulsort, med brune pigmenter, så det var begrænset hvad jeg kunne vælge af farver i L´oreal´s Olia sortiment. Det er jo altid sværere at gøre håret lysere, med mindre man decideret går ind og laver en lysning af håret. Det valgte jeg ikke, ville hellere fremhæve de få brune pigmenter der er i håret og få mere glans i det. Selvom det er svært at se på billedet, men håret er blevet mere blankt og fået mere glans. Det ser sundere ud og føles også lettere at rede ud efterfølgende. Olia er en hårfarve lavet på 60% olie og helt uden ammoniak, som skulle gå ind og pleje håret. Et stort plus ved den  er at farven føles som en hårkur og lugter ikke fælt som mange hårfarver gør. Mit hår kan være ret stift og kruset, men er blevet lettere at rede ud efter farvningen. Jeg er rigtigt glad for det og er ikke bleg for at gøre det igen, så den naturlige hårfarve får en “opfrisker”
Selvom det er svært at se, kunne manden se det med det samme da jeg kom hjem

De kan fås i 19 farver, føres i supermarkeder og Matas til kr. 140,-

Husk at deltage i konkurrencen om en rejse til New York og et lækker designerkit her

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en tur til New York og lækkert design kit