Rabatkoder til Black Friday

1. advent – Vind med Sej Design

Perfekt kvadrat til min kubus stage (lige her)

Jeg kan næsten ikke tro det, at det er 1. advent i dag. Det er vildt at december snart er over os og 2014 snart er over. Jeg har for første gang arrangeret nogle skønne gaver som I læsere kan vinde i adventsgaver de næste søndage og der vil være surprise give-away undervejs. I dag har jeg i samarbejde med SejDesign udloddet en lækker giveaway til en heldig læser i form af produkter fra Sej Design.

Jeg er vild med Sej Design, for det er i ordet forstand virkelig sej. Det skal jeg fortælle hvorfor. Sej Design er en dansk ejet virksomhed som har specialiseret sig produkter lavet af PUR- gummi. Deres produkt linie rummer alt fra bakker, krukker, dekorationer etc, produkterne har uanede muligheder, hvor kun fantasien sætter grænkser. De kan bruges ude såvel som indenfor. Alle deres design er lavet af fremstillet af PUR-gummi, som er polyuretan, et kunststof med gummiets mange gode egenskaber, uden den kendte lugt af gummi. Materialet er gennemtestet, giftfrit og det er fremstillet på en 100 procent miljøvenlig proces. Det kan tåle at stå udenfor på terrassen eller på altanen uden at gummiet ændrer udseende, så det kan sagtens stå udendørs vinteren over da det kan tåle -40 😀 Produkterne formstøbes og føles varm i modsætning til plastic, der er koldt. Jeg er vild med overflade som er silkemat, men samtidig er lidt råt. Personligt synes jeg at der er mange muligheder i de forskellige produkter. De passer til de fleste hjem og man kan let skabe et enkelt og minimalistisk udtryk med dem. Sidst men ikke mindst er de nemme at vedlige holde og kan tåle at komme i opvaskemaskinen.
Sej design er et dansk ejet virksomhed som går op i æstetik og stræber efter det bedste kvalitet. Husk at de også gerne pakker dine julegaver pænt ind.
Følg Sej Design på instagram @sej_design.

Vi er fan af Sej design hjemme og se her hvordan vi bruger deres design.

Det eneste I skal gøre er at deltage i min give away er:

1.  Være fast læser på bloggen ved at følge den på Bloglovin her Giv gerne indlægget et lille hjerte ♥  hvis I har lyst. I må også meget gerne like indlægget på Facebook.

2. Klik ind på SEJ Design og udvælg Jeres favorit design (maks. 500 kr), derefter smide linket ind i kommentarfeltet, så jeg kan se, hvad I ønsker Jer. Jeg trækker en vinder på lørdag d. 6. december. Man må gerne vælge flere forskellige ting 😉

Held og lykke til alle og rigtig god 1. advent!

Vinderen er udtrukket. Det blev Rikke Melgaard. Tillykke! Der ligger en mail fra mig i din mail

 Billeder fra Sønnikes skrivebord. Sådan kan man også bruge multi kvadrat til.

63 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkoder til Black Friday