Børnefødselsdag i en svømmehal

black swan kjole og ny taske

black swan kjole (lige her) || pelsvest || aw x hm lædertaske || acne track støvler (lige her)

Jeg hoppede i min Black Swan kjole her forleden dag og hold op den er rar at have på. Den er i tynd uld kvalitet så den er dejlig lun. Ud over tog jeg min pelsvesten på så kom der lidt kulør over det sorte outfit.

Og forresten jeg har fået ny taske. Jep, det er den fra Alexander Wang x H&M kollektionen. Jeg har ikke været fan af tøjet, men taskerne er en anden historie. Jeg var ikke i tvivl om at jeg ville prøve at få fat i denne taske da de første kollektionsbilleder blev udgivet. Jeg synes den er lidt overset, for den er faktisk et af de flotteste items fra den kollektion. Det er typisk mig, jeg falder tit for noget helt andet end de andre hypede sager i de samarbejder som H&M laver med de store designere. Der kommer et særskilt indlæg om min nye taske. Hvad synes I om den?

Track støvlerne er fundet frem igen og selvom de stadig er cool og fede at gå i, så overvejer jeg at sælge dem. Jeg synes ikke de bliver luftet nok så det er lidt ærgerligt de ligger i æsken. Men jeg vil heller ikke sælge dem for enhver pris, for fandens de har været dyre. Tror ialt kom jeg af med kr. 3800,- incl. forsåling. Ja, så fik jeg også en p-bøde oveni, mens de blev forsålet 🙁 Sådan kan det desværre gå.

I aften skal vi til julemarked i SFO så det bliver hyggeligt. Jeg håber der er varm gløgg 😉

1 kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnefødselsdag i en svømmehal