Sponsoreret video // Julekalender Star Tour

Børnefødselsdag i en svømmehal

Vi fik fejret Sønnikes fødselsdag igen i lørdags, denne gang med hans klassekammerater. Så tror jeg altså også han er blevet fejret som en lille konge for denne gang 🙂 Vi slog det sammen med et andet forældrepar hvis dreng også fyldte år, så vi var 4 voksne med børnene. Det følte jeg mig mest tryg ved. Synes det er rarest når man ikke er på hjemmebane som her, heldigvis var der ikke noget som behøvede ekstra mandskab.

Jeg fik pustet balloner op aftenen inden og sat dem med gavebånd så hver dreng fik en ballon sammen med en slikpose med hjem. Dem satte jeg på stolene, desværre gik et par af dem i stykker så det blev uden ballon. Inden drengene gik til bords med boller, pizza og kagemand fik jeg pyntet op med terpentiner, festlige tallerkener, krus. Tusind tak til føtex for sponsorering af de fine festartikler, som gjorde dagen endnu mere kulørt.
Drengene fik lov til at boltre sig i vandet inden de kom op til boller og kage, sultne efter leg i vandet.

Det er ikke sidste gang vi vælger at holde fødselsdag i en svømmehal. Det gik over alt forventning 😀 Det var iøvrigt også første gang de alle var sammen i svømmehal. For mange af drengene blev det også en success oplevelse da de tog mod til at springe fra vipperne. Så de var jo pavestolte og fed oplevelse at se at de glædes på hinandens vegne og heppede på hinanden. Det kan jeg varmt anbefale at holde fødselsdag i en svømmehal. De fik brugt en masse krudt. Alt i alt en fantastisk dag!

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video // Julekalender Star Tour