Aldrig mere krus i håret

Sponsoreret video // Julekalender Star Tour

Nu nærmer julen sig med hastige skridt og hjemme hos os er vi allerede begyndt at hygge i det små og pynte op med julestads. Sønnike elsker det.. pst jeg gør også 🙂 For en lille uge siden fik jeg sat lyskæder ude i vores lille bonzai træ ude i gården,  det tændes og slukkes automatisk, således der er lys i det, når jeg er hjemme og slukkes sent aften. Også har jeg dekoreret lidt om min kubusstage med lækkert design fra Sej Design (I kan se billeder på min instagram) Sønnike fik en fin LEGO Star Wars julekalender i fødselsdagsgave og til jer søde læsere har jeg planlagt advents give-away her på bloggen 🙂
Selvom julen er en hyggelig og magisk tid med familie og venner, så drømmer jeg om sol og varme allerede nu. Ja, jeg er nok til sol og varme når det kommer til stykket. Jeg forbinder også sommeren med gode ferier hvor vi får slappet af, nydt god mad og være på eventyr. Billedet er fra vores fantastiske ferie på Madeira.

Også Star Tour er med på at jule her i den kommende tid. De lancerer nemlig en interaktiv julekalender fra d. 27. november, hvor du hver dag kan følge familien Andersen og deres færd i Thailand helt frem til d. 20. december. Hver dag kan du svare på et spørgsmål og være heldig at vinde kr. 2.000,- på et rejsegavekort. Så får du også et ekstra ’lod’ i sidste lodtrækning, hvis du svarer rigtigt, hvor præmien er et rejsegavekort på kr. 30.000,-. Jo flere dage du deltager, jo flere lodder – desto større chancen for at vinde hovedpræmien.

Der er nye episoder hver dag og der er rejsepræmier på højkant på mere end kr. 75.000

Sponsoreret af Star Tour

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldrig mere krus i håret