Om at have lidt for meget ...

Super holdbar neglelak


Jeg læste lige her forleden at vi danskere er det folkefærd i Norden som køber flest lakker. Faktisk er hele 25 % af det dullegrej, der bliver solgt her i landet, neglelakker. Det kan jeg godt forstår for jeg er også selv fan af neglelakker og ikke mindst læbestifter 🙂

Jeg elsker at opdage og opleve nye farver. Især på det sidste hvor Vinylux-neglelakken startede trenden med super langtidsholdbare lakker og der er flere mærker som har fulgt trop. Selv er jeg mega fan af  L’Oreal Paris, der lancererde den langtidsholdbare lak Infallible Nails. Jeg er fan fordi den kræver ikke UV-behandling – kom bare to lag af den farvede lak på (lad lakken tørre godt mellem hver lag) og forsegl lakken med den klare top coat. Kom et ekstra lag top coat på hver 2-3 dag også skulle den eftersigende holde i op til 12 dage.
Nu har jeg testet en del af farverne og jeg er bare mega imponeret, også selvom jeg ikke lægger et lag top coat på hver 2+3 dage. Neglelak holder sig rimelig intakt i 7 dage, men så vil jeg også gerne have en anden farve på, også i og med neglene gror ud. Billedet ovenover med farven Timeless Taupe er en lækker brunlige nuance. Virkelig smuk farve. Billedet viser neglene efter 5 dage.
Jeg er så imponeret over den, at jeg ikke er tvivl om at den vil jeg vedlægge som en ekstra lille ting under juletræet til mine veninder.

Neglelakken findes i 15 flotte farver, koster 79,95 kr pr styk og allerede på markedet. Kan købes hos Matas, Føtex og andre som fører mærket.

2 Kommentarer

  • Hold da op, det er alligevel vildt nok, at vi er dem, der shopper flest neglelakker – men jeg må nok hoppe med på vognen og blive én af mange 😉 Går ALDRIG uden neglelak 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja, det er vildt at tænke på. Men jeg er også en af dem som hopper med på vognen 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have lidt for meget ...