Super holdbar neglelak

Weiz Copenhagen

I fredags var jeg forbi Ulla, som har den skønneste butik Weiz på Nørrebro igen. Jeg siger igen, for det var et herligt gensyn. Jeg har nemlig været kunde hos Ulla, dengang jeg boede på Nørrebro, for 9 år siden. Jeg kan stadig huske hendes fine butik og blev simpelthen så glad da hun inviterede på kaffe fredag eftermiddag. Hun laver stadig de fineste farverige kjoler, alle hvor der er kælet for detaljerne og kvaliteten. Kjoler, som mor og mormor meget vel gik med, men opdaterede med nye print og farver. Jeg er vild med hendes kjoler og brugen af farver, som man ikke kan undgå at blive glad i låget af 🙂

Ulla blev færdiguddannet som designer i 1999 og har siden 2000 haft sin egen butik, her har hun skabt det fineste farverige univers. Man er ikke tvivl når man træder ind i butikken at her er der plads til farver og miks af mønstre. Hun har en stor passion for kjoler og ikke mindst det håndværksmæssige. Det er man ikke i tvivl om, når man går tæt på hendes kjoler og fornemmer håndværket bag. Ulla beskriver sig selv som en nørd for teknik, når det kommer til hendes design. Hun er glad for at eksperimentere og tøj må gerne være sjov, uhøjtidelig og gerne have kant i form af en skæv farve som bryder det hele. Ulla laver 4 kollektioner om året og der er altid kjoler i hendes kollektioner. Kjoler er hendes store passion. Ulla elsker farver og print.
Hvis jeg kort skal beskrive Ullas signatur kjole, så er det en figursyet kjole, gerne i print og med en farve eller kant som skiller sig ud. Kjolen er i god kvalitet og som let kan ændre udtryk ved hjælp af et bælte, tørklæde eller smykke 😉 Jeg synes det er fedt at noget tøj kan ændre udtryk ved hjælp af få midler.

Det var meget hyggeligt at tale med Ulla og høre om hendes store passion/hobby som er blevet hendes levevej. Jeg tager hatten af for iværksættere, som tror på deres drømme. Ulla er en af dem og det fornemmer man når man taler med hende. Det var simpelthen så hyggeligt og ikke mindst fordi der var den sødeste lille hund i butikken. Ullas målgruppe spænder vidt fra unge piger og de mere modne piger, fælles for dem er at det er piger som ikke er bange for farver.
Her foroven og forneden har jeg taget et udsnit af den fine kollektion, som hun har i sin butik lige nu. Kig forbi online weiz.dk og se et meget større udvalg. Kig forbi hendes butik på GULDBERGSGADE  5 på Nørrebro, den er et besøg værd. Her kan du også finde et væld af smukke unika tørklæder, smykker og Weiz bælter.

Ulla er så sød at sponsorere en lækker give-away her på bloggen i den kommende tid. Jeg glæder mig meget til at kunne dele den med Jer.
Så stay tuned her på bloggen. Kig forbi Weiz.dk og blev inspirereret.

Den fineste buksedragt som vil klæde de fleste kropstyper. Se lige det flotte Liberty Print foroven og som går igen nederst.
Den vil være fantastisk til julens fester, men også super fed til en læderjakke og et par støvler.

Jeg blev også forelsket i denne grå velour hygge kjole. Den er simpelthen så hyggelig og selvom Ulla kalde den en hyggekjole, så kan den nemt dresses op til hverdagsbrug med et par sorte strømper og lange støvler til. Fantastisk lækker kjole med en lækker neon detalje.

Følg bloggen på bloglovin lige her og blive opdateret, når jeg skyder min give away i gang.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super holdbar neglelak