TGIF - Se min kjole

4. advent – vind juletræ fra hotel chocolat

Så er det 4. advent og sidste jule konkurrence på bloggen. Jeg vender tilbage med en konkurrence allerede lige efter jul 🙂
Denne uge kan I vinde et lækkert juletræ fra Hotel Chocolat. Bogstaveligt talt lækkert, for det er 100% lavet af noget af det bedste man kan få indenfor chokolade. Hotel Chocolat har op til jul lavet det flotteste spiselig juletræ. Hotel Chocolat har specialiseret sig således, at de kun bruger chokoladebønner af højeste kvalitet og de høster i St. Lucia, hvor de har deres egen chokolade plantage. De har en lang historie bag, som du kan læse meget mere om her.

Hotel Chocolat kan du også finde på Østergade 13 og jeg har været der og det er en oplevelse. Hvis ikke du har, så skal du tage en af dine kære derhen og få en fantastisk chokolade oplevelse. Jeg er en chocolade lover 🙂 og vi har altid ckokolade i huset. Og når det gælder chokolade, så foretrækker jeg altid til enhver tid, lidt men godt. Derfor er det oplagt for mig at udlodde dette fantastiske juletræ lavet af smagfuldt chokolade.

Saml dem, du har kær om det magiske trøffeltræ til enspektakulær dans om træet, hvor træet skal spises fremfor vises. Under grenene af mælkechokolade findes derlag af knasende feuilletine, hasselnød og saltkaramel, for slet ikke at nævne dekorationen af julekugler af hvid vanille, lys og mørk chokolade. Var det noget for dig, så kan du deltage i lodtrækningen ved at:

1.  Følge mig på bloglovin her: thetiger.dk  gerne give indlægget et lille ♥  hvis I har lyst.

2. Følge mig på Instagram her: @chauthetiger og gerne på facebook. I må gerne like begge steder :-)

3. Kig forbi Hotel Chocolat og find den æske du synes beskriver julen bedst herunder.

Glædelig Jul til alle mine kære læsere!!

Konkurrencen er slut og vinderen blev Emma Nielsen. Der er en mail fra mig til dig.

indlægget af lavet i samarbejde med Hotel Chocolat

33 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF - Se min kjole