Ahh... så blev det ferie

Forkælet sidste fredag

Sidste fredag stod det meste af dagen med firma julefrokost. I år var det med start allerede kl. 12 og jeg var slet ikke klar. Nåede lige at sende et par vigtige mails, også afsted i en fart. Vi skulle ud og køre go-cart og det var vanvittigt morsomt, men også ret hårdt. Mine arme var i hvertfald ret tunge efterfølgende, så drengene jokede med at jeg måtte drikke med sugerør senere på aftenen. ha ha 😀 så slemt gik det heldigvis ikke til det firma julefrokosten tid.  Vi kørte fra 12-15 så jeg skyndte mig hjem, havde 20 minutter at klæde om, inden jeg skulle afsted på cykel op til stationen. Stress, det var også den fredag de lovede storm. Travlheden skyldtes at jeg var inviteret til styling og makeup af et pr bureau i samarbejde med Yves Rocher og Glitter. Ærlig talt var det ikke mindre end perfekt timing og totalt luksus at få lagt flot fest makeup inden julefrokosten, som blev afholdt ikke langt derfra. Det er altså lækkert at blive nusset om på både hår og ansigt. Til daglig er jeg mest til helt naturlig makeup, men elsker røde læber og gerne pang farver til neglene. Men her gav jeg hår stylisten og makeup stylist Jo frit spil for jeg skulle til julefrokosten. Så de kunne gøre lige hvad de ville, så de gav bare gas. Jo har desuden en fin blog her.

Jeg nød det i fulde drag og ikke mindst fordi Jo roste mig for min hud, men også fordi hun med kyndig hånd effektivt lagde en perfekt makeup. Hun synes det var spændende at få lov til at arbejde med et asiatisk ansigt, som hun udtrykte det 🙂 og det er utroligt hvad man kan hvis bare hun havde mere tid. Men jeg er meget imponeret over hvad hun har kunne gøre på kort tid. Alt overstående makeup er fra Yves Rocher og brugt til min makeup. Nu skal jeg øve mig og jeg er faktisk allerede begyndt at øve. Jeg vil vende tilbage med de forskellige produkter, for der er specielt et produkt jeg allerede er stor fan af. Mine kolleger syntes det var enorm flot med krøl og hårnet med blomster i håret og fest makeup. Årets julefrokost blev en af de bedre, stemningen var helt i top og hold op vi fik grinede og jo der kom vist en del våde varer indebords hos alle. Det var mega sjovt, min mand joinede os kl. 2 og da kl. 3 ville han hjem. Han havde også haft en lang dag med julefrokost. Men jeg var simpelthen så klar til at komme i byen. Men det var vist meget godt vi takkede af og fik sagt farvel, for vi faldt i søvn i taxi på vej hjem 😀 Og vi havde ondt i håret begge to dagen efter.

I ønskes en glædelig jul alle sammen! Vi blogges lige efter jul. Men du kan følge mig igennem julen på instagram @chauthetiger

Forresten har du husket at deltage i min 4. adventsgave på et ret så velsmagende træ lige her.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ahh... så blev det ferie