Forkælet sidste fredag

Min jul i glimt

Et par snapshot fra min juleaften, hvis du ikke allerede har set dem på instagram @chauthetiger 🙂Så er julen ovre og vi har bare nydt den i fulde drag, selvom jeg skulle arbejde lidt op til jul. Derfor har bloggen også ligget stille henover julen, selvom det ikke helt var hensigten. Men jeg har bare ikke haft en time i træk hvor der ikke var noget at lave. Jeg har enten gået lange ture, løbet langs stranden, været ude og kælke, hjælpe til i køkkenet, sludre og hygge med familien, spillet spil, læst magasiner og aviser, spist småkager og konfekter m.m. Så jo jeg har nydt det.

Julemaden er altid gås og medister sammen med rødkål, brune og hvide kartofler, ribsgele, indmad, waldorf salat, rødkålssalat og sauce.
Og ris a´la mande med kirsebær sauce. Mums jeg elsker julemad!

Endelig fik jeg mandlen selvom jeg i år tog den mindste portion til dato, for jeg kunne simpelthen ikke spise mere ovenpå 2 x af ovenståenden tallerken.
Så jo jeg er meget tilfreds.

Vi vågnede op 1. juledag med det fineste sne som var faldet i løbet af natten. Sikke et smukt syn at vågne op til og sønnike var glad.
Så fik vi alligevel en hvid jul.
Vi har været ude og lege på legepladsen og kælket ned ad bakken.

Vi var biografen og se 3. og sidste afsnit af triologien af Hobbitten. Det er en tradition efterhånden hvor vi tager i biffen hele familien sammen med onkel og svigerfar. Derefter ventede der et julefrokost bord med hjemmelavet sylte, flæsk og skinke fra en 12 kg skinke!! Slagteren måtte have hørt forkert da svigermor bad om en på 5 kg. Hertil sild med æg, laks og grøn langkål. ahhh… jeg elsker altså bare det “shit” 😀

Svigerfars juledekoration anno 2014. Småkager: hjemmelavet brunkager, vanillekranse, korenje kager, havregrynskuglet, julekonfekt. Pyha… men mums det er lækkert.

Manden og jeg fik cyklet en del under juleferien, bare for at få brændt lidt af julegodterne. Men der skal altså mere til end det. Vi nåede ind til byen på 3. juledag og fik shoppet juleudsalg. Det var hyggeligt, kan ikke mindes hvornår jeg sidst har shoppet med manden.

Jeg håber alle har haft en glædelig jul og hygget med familien. Nu er vi ved at forberede til nytårsaften. Sikke tiden flyver … Vi skal bare være hjemme, stille og roligt med god mad og hygge. Vi får mine forældre og brormand på besøg. Jeg glæder mig og er i fuld gang med at forberede menuen. Hvor skal I fejre nytårsaften?

4 Kommentarer

 • Ida

  Jeres jul ser bare så rar og fremfuld ud 🙂
  Og stort tillykke med mandlen 😀

  Jeg skal holde nytår med to dejlige veninder og det glæder jeg mig til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det var sådan en skøn jul!
   mega heldigt og nice med mandel gaven. Også på tide 😀

   Godt nytår søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det er nogle skønne jule billeder! <3 Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælet sidste fredag