Vind cocktail kit // Give away

Ønsker til hjemmet

Holmegaard Martini glas || Royal Copenhagen dyb tallerken || Royal Copenhagen krus || Kay Bojesen trædyr || Hay CPH20 bord || Hay Pinocchio kugletæppe || VIPP sæbedispenser og spand

Jeg har skrabet lidt beskedne jule ønsker for hjemmet sammen 😀 ej, pjat lækre ønsker men det er vel derfor det hedder ønsker, så må man håbe. De her er faktisk kun et udpluk af alenlang liste, men man skal jo starte et sted.

Jeg ønsker mig de fine martini glas fra Holmegaard. De er simpelthen så elegante og jeg synes de kan bruges til meget mere end drinks. Jeg forestillet mig at servere en flot isdessert med vaffel med dem. Du kan faktisk vinde et par stykker af dem og en Hering Coffee lige her.

De dybe tallerkener fra Royal Copenhagen vil jeg gerne have et par stykker af til at supplere op på dem jeg har nu. De er fantastiske at servere supper og pastaretter i. Jeg bruger dem også når jeg servere japansk/kinesisk mad.
Jeg er hovedsagelig en tedrikker, elsker te! Drikker mindst 4 kopper om dagen. Der kan jeg sagtens se de hvide krus pynte og ikke mindst gøre min te drik til en endnu større nydelse.

Det lille coffeebord fra HAY er tilpas enkelt og lille til vores stue. Det vil fungere perfekt der og være en lille hjælper om aftenen og samtidig være flot at se på.
Tæppet med de farverige kugler har jeg ønsket mig længe. Man kan jo kun blive glad af alle de fine farverige kugler. Vi har en lyseblå lænestol i det ene hjørne af stuen og det er mit yndlingssted. Der vil det passe 110% til.

På bordet de fineste små træ fugle og aben af Kay Bojesen som er ikke mindre end fantastiske. De er klassikere og vil pynte herhjemme i mange år frem.

VIPP sæbedispenser og spand tænker jeg vil være perfekt at have på badeværelset. Lige nu har vi bare sæben i de almindelige plastflasker man køber dem i. Det er udmærket, men med VIPP sæbedispenser og spand ville unægtelig pynte meget på badeværelset.

Nu har jeg fortalt om nogle af mine ønsker for hjemmet. Jeg elsker at blive inspireret af andres ønsker, hvad er dine?

6 Kommentarer

 • Lækre ønsker 🙂
  Jeg drømmer først og fremmest om mere plads – Der kan snart ikke klemmes mere ind i min lille lejlighed, hehe 🙂
  Men Royal Copenhagen stellet, er jeg så vild med og håber virkelig at der gemmer sig lidt under træet i år 🙂

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   åhh..jeg kender godt til det med mere plads. Det ønsker jeg mig også. Bare et lille rum helt for mig selv 😉
   Royal Copenhagen kan jeg altid finde noget fra og det er noget som holder i mange år. Har været rigtig glad for mit hvidriflet som jeg supplere med musselmalet. Håber du får det til jul 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er nogle gode ønsker 🙂 Jeg ønsker mig selv nogle HAY kasser og Royal Copenhagen kan jeg aldrig få nok af 🙂
  Tak for i dag, det var dejligt at se dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg håber der ligger bare lidt under træet der til mig juleaften. Er også generelt vild med HAY. De laver fine enkle sager som passer i mit univers.
   RC er jeg også syg med.
   Altid hyggeligt at se dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil også gerne have det hele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Er så meget enig med dig. VIL HAVE DET HELE 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind cocktail kit // Give away