4. advent - vind juletræ fra hotel chocolat

Telia TV

Jeg ser ikke så meget tv i dagligdagen og når jeg så endelig har tid og lyst, synes jeg aldrig der går noget i kassen som er tiden værd. Derfor da jeg fik chancen for at teste Telia TV var det lige noget for mig. Elsker at jeg selv kan bestemme hvad og hvornår, når jeg har lyst til at se noget. Det er nemt at downloade appen TeliaTV, som hentes i App store som andre apps. Man behøver ikke at være Telia kunde for at kunne bruge TeliaTv, det kræves dog et login for at komme ind. Pt. har vi Netflix som især manden og sønnike elsker at benytte sig af. De er klart familiens flittigste tv seer 🙂 jeg kigger dog gerne med fra sidelinjen, når de ser noget, men sysler rundt imens.

TeliaTV har tre funktioner: Live, On demand og Movieshoppen.

On Demand: Det var det første jeg ville prøve og blev ret irriteret, da jeg ved første færd blev krævet at jeg skulle tilkøbe en ekstra kanal pakke for at benytte denne service.  Så derfor har jeg ikke fået mulighed for at prøve denne del af appen. Så jeg har desværre ikke kunne teste det fuldt ud, hvilket er ærgerligt. Jeg håber at Telia arbejder på at få det til at virke.

LIVE: Til gengæld har jeg prøvet LIVE. Det synes jeg har været rart at kunne tage Ipad med op på gæste værelset og se Tv2/zulu og Tv2/Fri, som vi ikke har i vores fjernsynspakke. Så kan jeg se tv mens tøjet bliver lagt sammen. Sønnike var ellevild da han så der var Carton Network og Nick Jr. , men desværre kræver de også en ekstra pakke. Så han blev mere end skuffet, svært at forklare en dreng hvorfor det ikke virker når begge kanaler er afbilledet på skærmen 🙁

Movieshoppen: Den fungerer til gengæld, men jeg synes det er træls at man skal betale hver gang man skal se en film. Det vil være meget federe hvis abonnement kunne inkludere film oveni. Det er ikke fordi filmene er dyre, men psykologisk så tænker man lige en ekstra gang over om der ikke er andet at se, når man skal hive kortet frem. Priser ligger pr. film ml. kr. 9-49

Jeg tror TeliaTV vil blive meget bedre, hvis ikke det var start vanskeligheder og man fik lavet movieshoppen tilgang til en del af abonnementet. Som det er nu er vi altså stadig tilhænger af Netflix, som er brugervenligt (vigtigt) og let tilgængeligt. Læs meget mere om Telia TV HER og om priser og abonnementer HER. Prisen bestemmes ud fra antal valgte TV kanaler. Har du hørt om Telia TV før?

Husk at deltage i min 4. advent hvor der er et juletræ på højkant fra Hotel Chocolat.

 Indlægget er sponsoret ved at jeg har fået login og holdninger mine egne.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. advent - vind juletræ fra hotel chocolat