Essie Winter Collection & Luxeffects

TGIF – Se min kjole

object kjole (lige her) || zara faux vest (similar her) || isabel marant tacy boots (similar here) || weiz glitterbælte (lige her)

Fedt! så blev det fredag og for mange er det nok startskuddet til en lang juleferie. Desværre er jeg ikke så heldig, da jeg skal arbejde op til jul, nogen skal jo passe biksen 🙂 og det er helt ok.

Men hey det er fredag og weekend er altså også skønt. For at gøre fredagen lidt festligere valgte jeg at tage kjole på. Det er jo fredag 🙂 den blev gjort rå med min faux pelsvest over sammen med de høje spidse støvler. Kjolen synes jeg er super fin med de 3/4 ærmer, for med få accessories kan man let ændre kjolens udtryk. Til en af julens fester har jeg tænkt at tage et stort glitter statement halssmykke og høje sorte stiletter på. Her kom der også lidt glitter glam kom på i form af bæltet fra Weiz, som er det lækreste elastik bælte. Det kan bruges over en mange ting, f.eks. en jakke, trøje eller fremhæve taljen på en kjole som her.

Husk I kan shoppe med denne rabat kode Weizelskerchau-thetiger den giver 20% på alle ordrer indtil den 31/12 2014.
Gælder alt på siden hos Weiz lige her. Kender du Weiz, de laver de fineste kjoler og accessories som er tidsløse. Hav en dejlig weekend og juleferie derude!

Husk at deltage i 3. advents hvor der er lækre filt sutter på højkant lige her

Instagram @chauthetiger

4 Kommentarer

 • Ida

  Det er virkelig en pæn kjole. Jeg havde også kjole på igår 🙂
  Jeg gik på juleferie igår og lover at sende dig tanker, mens du er på jobbet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde Ida. Den er jeg også glad for. Glæder mig til at style den med andre accessories så den ændrer udtryk.
   Glædelig jul søde. Vi ses i det nye 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • super fin kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie Winter Collection & Luxeffects