Green Forest from Acne

Aveny.dk

ørering lys blå krystal – Creol grøn kvarts – ørehænger blomst – ørehænger perle – ørehænger pink krystal – vedhæng grøn – vedhæng røg kvarts

Jeg tror de fleste piger kan nikke genkendende til, når jeg siger, at jeg elsker smykker. Gør de fleste ikke det? For mig er det især guld øreringe som dingler med en krystal gerne i farve, guld ringe og armbånd, som har min interesse.  Jeg er også typen, som skifter mine øreringe ud dagligt for jeg elsker at gå med mine smykker. I den sidste måneds tid er jeg blevet begavet med de fineste guldøreringe, så de bliver luftet flittigt pt. Jeg kan sagtens får en time eller to med at gå med at surfe rundt stille roligt og kigge og blive inspireret på nettet.

Her har jeg fundet mine favorit øreringe og et par vedhæng. De er alle fra Susanne Friis Bjørner. Hun er fantastisk til at skabe de fineste små kunstværker og de rammer plet i min verden. Priserne er også på et niveau som er til at komme i nærheden af. I kan se hele udvalget her. Øreringe har altid været mit fortrukne smykke, nok fordi jeg har haft mine huller i ørerne siden jeg var 6. Husker tydelig dagen hvor mine forældre og bror var forbi guldsmeden og fik skudt huller i. Jeg husker vi sad bagerst i bussen og jeg med ildrøde ører. Sjovt der er nogle ting i livet som sætter sig fast i hukommelsen.

Jeg har været forbi Aveny.dk og det er altså farligt. De har virkelig mange fine smykker i alle prisklasser, ure, vedhæng og ringe. Udvalget er bredt også tilbyder de gratis fragt. Og det er noget jeg kan lide, jeg hader fragtomkostninger som bliver lagt på varen ved onlinesalg.

perlering – perlering – ring med zirkonia – guess urcertina ur

Jeg er også en sucker for perler i alle afskygninger og de to perle fingerringe er lige min stil og som jeg ved vil holde i mange år. Perler går aldrig af mode. Jeg er så heldig at have fået ægte perler af min mand og arvet fra mor og svigermor. Ring nr. 2 minder vildt meget til forveksling til den ring jeg fik af manden i weekenden. Hvis jeg måtte vælge 2 nye ure, så synes jeg ovenstående fra Guess i roseguld er virkelig fin. Det minder lidt om mit Michael Kors ur, men i roseguld som jeg pt. er ret fan af. Jeg må se om jeg kan finde et billigere alternativ. Ellers ønsker jeg mig et herreur som ovenstående. Det må gerne være stort og råt og med en mørk skive 🙂 Kig forbi Aveny.dk og se deres udvalg, men det er farligt 🙂

Indlægget er lavet i samarbejde med Aveny.dk

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green Forest from Acne