Snapshot fra min nytåraften

Hverdagsglimt fra december

De fleste billeder her er glimt fra december måned. En måned, som jeg husker som en dejlig tid, men også en travl tid. Travl på jobbet og på bloggen, jeg fik mødt mange spændende mennesker og møder i forbindelse med bloggen. Der var også mange hyggelig events som jeg kunne deltage i, her mødte jeg mødte de sødeste blogger piger.

I julen blev jeg begavet med flotte smykker fra Glitter som jeg allerede har brugt en del. Jeg er jo en guld og pyntepige 😉 og med postmanden kom der den fineste blonde top fra H&M som faktisk er på udsalg nu. Jeg har den på lige her.

Under min juleferie blev udsalget skudt i gang og jeg klikkede fluks de sorte læder/ruskind stiletter hjem fra H&M. Og de nåede at komme hjem inden nytårsaften, så de kom på årets sidste dag. Dem har jeg kigget længe efter, så da de kom på udsalg var jeg ikke længe om at klikke dem hjem. Lige nu er de boudeaux farvet sat yderligere ned og de er også landet på matriklen. Min mor er også med på begge for som hun sagde “De er flotte, for de er klasssiske og elegante. De vil være flotte til et par jeans til dig” …og “jeg var ikke klar over at H&M også laver sko i læder” Jep, mor præcis. Lige mine ord 😀 Super scoop til prisen. De kan fås her.

Min gamle Noé taske blev pyntet med farverige pon pon, som jeg fandt i en pose længst inde i skabet, da jeg skulle pakke rejsetasken ned. Dem har jeg ledt efter, så blev glad for de endelig dukkede op. De blev købt forrige år i Japan. De er så fine og fortryder at jeg ikke fik købt flere af dem.

I december fik jeg en ny dille, nemlig skyr i alle afskygninger med drys. Manden synes jeg spiser det tit… og jeg elsker det. Kan bedst lide den fra Cheasy med blåbær/solbær og drys med kokos og abrikos. Også gerne friske blåbær og abrikos over …mums 😀

Indlægget er med billeder fra min hverdag, som jeg normalt ikke lægger på bloggen. Er det noget I kan lide og vil se mere af i fremtiden?

Husk også at deltage i min lækre giveaway i samarbejde med Allevo lige her.

1 kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapshot fra min nytåraften