Pieces har 70%

I Vamset mohair strik

hm mohair strik || hm denim nederdel || aw rockie taske || isabel marant sneakers

Hvert vinter så køber jeg altid store vamset striktrøjer, de skal helst være hyggelige og sådan nogen jeg kan gemme mig lidt i og helst i mohair kvalitet. Tror simpelthen at min krop craver lune strik når den kolde tid nærmere sig. Det er lidt som dyr som forbereder sig til en kold tid 😉 Det behøver ikke være noget dyrt eller i et bestemt mærke, bare de er tilpas varmset (vigtigt) og rare at have på. En af striktrøjerne som er flyttede ind lige før november er denne fantastiske striktrøje fra H&M. Den er med pæn halsudskæring, oversize selvom det er en xs og pæne ærmer med poseeffekt, der lige gør den for mig interessant. Den er helt fantastisk og simpelthen SÅ lækker, har allerede været i brug flere gange. Har tit bare taget den over hovedet med min bæltetaske også afsted ned til Netto. Jeg må igen rose highstreet fashion at de igen har ramt plet. Mohair kvaliteten kan næsten måles med Acne, er tyk og vamset, uden at tynge og være tung.
Også kradser den ikke. Win! En klar vinter favorit.

Der kommer også en konkurrence på bloggen senere. Så følg bloggen her og få update når det sker.

7 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pieces har 70%