Ønsker alle en dejlig dag!

Ønsker til hjemmet

Damaskdug fra Sødahl || sengesæt Mette Ditmer || sengetæppe Gartex || lugtfjerner kul || pude fra Gartex

Her i det nye år kunne jeg godt tænke mig lidt nyt at forskønne vores hjem. Og her i de her udsalgtider har jeg kigget mig lidt omkring. På denne hjemmeside hos dynefabrikken fandt jeg selvfølgelig et par sager der gerne måtte flytte ind i det nye år. Jeg ønsker mig først og fremmest en ny damaskdug, den jeg har nu har jeg haft i snart 4 år og selvom den er fin, så ønsker jeg mig en hvid en af slagsen. Min svigerinde fik en hvid damask dug i julegave, så der blev jeg altså lige inspireret 🙂

Så kunne jeg godt tænke mig at tilføje lidt farver i soveværelset. Vi har altid kørt den i farverne råhvid og hvidt. Men jeg tænker at lidt afveksling med farver, som det her lækre sengesæt fra Mette Ditmer vil være pænt. Det er tilpas enkelt og flot uden for mange pussenusse associationer. Et jeg tænker manden også vil kunne overtales til 😉 også er det en fordel at det kan fås i 140×220 i længden. Det er nemlig ikke alt sengetøj som laves i den længde.
Det quiltet sengetæppe i de 2 blå nuancer ser skønt ud og vil give værelset farver i den behagelig scala.

Den fine pose i midten indeholder kul. Jep, kul fra House of Coal, som eftersigende kan fjerne lugt istedet for kunstige luftfrisker, de absorberer uønsket lugt via kullene. Så man kan fjerne lugt naturligt uden kunstige kemikalier. De kan hænges op i klædeskabet, skabe, toiletter eller i badet. Synes posen er så fin i silke, så det må komme an på en prøve. Desværre er det udsolgt pt.

De to stjernepuder skal være til sønnikes værelse. Han elsker at sidde på sengen og læse jumbobøger. Her tænker jeg at puderne vil være til gavn for ryggen og samtidig pynte på hans værelse. Jeg synes de er lidt smarte med den store stjerne i den ene side og flere små på den anden. Også er de cool til et drengeværelse. Desværre går det lidt stærkt med de lækre sager for den grå pude er allerede udsolgt.

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med dynefabrikken.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker alle en dejlig dag!