Aveny.dk

Pieces har 70%

De sidste udsalgskramper er over os alle vegne. Så lige nu er der en del gode scoop at gøre sig hvis man vil det. Selv var jeg kort forbi Illums i lørdags, men nåede kun børnetøjsafdelingen, så jeg fandt lækre sager til JP.

Jeg har været forbi Støy Munkholm, Stylepaste og dr. adams for de har også slutspurt og der er lækre mærker sat ned fra bl.a. ACNE, Alexander Wang, Nike, CARVEN m.m. Jeg har netop lige modtaget en mail fra Pieces om at de har sat alt deres udsalg ned med 70% også er det altså bare lidt sjovere. Her har jeg kigget på deres smykke samarbejde med Julie Sandlau og deres læderstøvler. Jeg fandt de her fine ruskindstøvler som jeg tænker jeg må have. Fordi jeg jo mangler dem 😉 Hvad synes I om de her støvler? Yay eller NO?

Så lige et hurtigt udsalgstip til Jer på en grå våd mandag, kig forbi her

7 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aveny.dk