I Vamset mohair strik

Vaseline give away

I sidste var jeg forbi Kosmetologskolen CIDESCO ved søerne hvor Outcom havde inviteret til event. Her viste de alle de ny Vaseline lanceringer der kommer på markedet. De fleste af os kender Vaseline fra barndommen, så for mig var det sjovt at se hvilke nye lanceringer der kommer på markedet. I denne ombæring har de re-lancereret med 4 nye bodylotions, en krukke Vaseline Original og 2 små søde læbepomader i den velkendte lille retro dåse. Alle produkter indeholder det essentielle som Vaseline er så kendt for, nemlig petroleum jelly , som har fantastiske egenskaber.

Den gule Vaseline Intensive Care Essential Healing er en must-have-lotion mod tør hud, som er beriget med havreekstrakt og Vaseline Original. Den kendte jeg i forvejen og den er rigtig god. Den fugter godt og trænger i huden uden at fedte. Den har en diskret mild duft. fugtgivendeegenskaber, absorberes den hurtigt. Derudover tilfører Vaseline Intensive Care Essential Healing din hud
med en dejlig mild duft. Vejl. udsalgspris: 29,95 kr. for 200 ml.
Den hvide Vaseline Intensive Care Advanced Repair er den mest intensive og hurtighelende creme i den nye generation af Vaseline bodylotions. Den lover at på intet mindre end fem dage vil den hele meget tør og ru hud. Vaseline r desuden parfume-fri og er derfor også velegnet til sensitiv hud. Den glæder jeg mig til at lære at kende især her om vinteren hvor huden kræver mere fugt.
Den brugen Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant er en drøj lotion til tør hud, som er beriget med kakaosmør. Den dufter af kokos, og for mig var det umiddelbart for meget ved første indskydelse. Nu fik jeg testet den i søndags og duften foretager sig hurtigt, så det var faktisk helt ok. Cremen har lidt shimmer effekt, så den giver huden lidt glød, som er tiltrængt her om vinteren.
Den sidste og grønne Vaseline Intensive Care Aloe Soothe er med aloe vera ekstrakt og sammen med Vaseline original gør den dejlig mild og en let cremet konsistens, som er velegnet til normal til tør hud. Jeg er vild med denne duft som minder mig om en dejlig forårsdag lige efter at regnen har faldet.
Priser for hver enkelt er kun pris: 29,95 kr. for 200 ml. En virkelig god pris synes jeg.

Ja, så kender vi alle Vaseline Intensive Care Healthy Hands + Stronger Nails – den klassiske håndcreme, som også får følgeskab af 2 små læbepomader i 2 varianter: Vaseline Lip Therapy Rosy Lips er en lækker, lille pink sag med duft af roser, den plejer og giver samtidigt læberne et skær af pink. Rosy lips er foruden Vaseline Original tilsat både rosen- og mandelolie for ekstra pleje.
Vaseline Lip Therapy Original findes i den lille originale tinbeholder, i Vaseline’s klassiske blå farve. Den originale Vaseline Lip Therapy gør læberne bløde og tilfører fugt.
Sidst men ikke  mindst er det den lille krukke med Vaseline Original. Den er 100 procent ren vaseline – fuldstændig fri for tilsætningsstoffer. Produktionen af Vaseline Original består af en omfattende tretrins rensningsproces. Det resulterer i den reneste form for vaseline medfugtgivende egenskaber, som blandt andet hjælper huden til at genopbygge fugtbalancen, hele rifter og sår og forbygge hudirritationer og tørhed. Derfor er Vaseline Original den dag i dag kernen i samtlige af brandets øvrige hudplejeprodukter. Den har nærmest fået kultstatus. Jeg smurte den på hele ansigtet da jeg kom hjem samme aften fordi jeg havde enkelte tørre pletter, huden føles rigtig skøn. Det er også en creme, jeg tænker vil have stor gavn for JP som lider af atopisk eksem på albuer og knæ. Jeg er fan af at den er 100% ren og uden duft.

Der er ikke grænser for hvad man ikke kan gøre gavn med petroleum jelly. Bl.a. kan det blødgøre din hud, kurere tørre og kedelige albuer,fjerne eller skabe din egen make-up, beskytte huden efter forbrændinger og afhjælpe røde babynumser. Derudover kan du forebygge ubehagelige hudirritationer, som udslæt og vabler, forhindre at nye sko klemmer på foden og sætte en stopper for knagende døre. Listen foranvendelsesmulighederne er lang. Kun fantasien sætter grænser.

Og netop derfor kunne jeg godt tænke mig at vide hvad du også bruger Vaseline til eller om du har andre gode idéer hvad det også kan bruges til? Jeg er mest interesseret i at høre om der er andre kreative måder at bruge Vaseline på 🙂
Jeg udlodder ovenstående produkter bestående af 4 cremer, 2 læbepomader og en krukke med ren vaseline. For at deltage i denne give away skal du:

1.  Følge mig på bloglovin: thetiger.dk  gerne give indlægget et lille ♥  hvis I har lyst.

2. Skriv din kommentar herunder hvordan du bruger Vaseline og gerne gode idéer for hvordan det også kan bruges til 😉

45 Kommentarer

 • sonja zattlander

  jeg bruger den til mine tørre hænder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Sikke en dejlig konkurrence 🙂
  Jeg er specielt stor fan af Vaselines håndcreme, deres “originale” vaseline i den gule dåse og en af deres fugtighedslotions. Håndcremen er virkelig effektiv og dufter helt vildt godt! Deres originale vaseline bruger jeg som læbepomade, samt til steder hvor huden er ekstra tør.. har tidligere haft problemer med rigtig tørre hænder, så har jeg brugt den på hænderne og derefter taget bomuldshandsker på for at det trænger helt ind. Deres fugtighedslotion som kommer i hvid indpakning med blåt låg – husker ikke præcise navn, men den er super god som bodylotion, og så har jeg også brugt den i ansigtet da den er rigtig god til sensitiv hud, som ikke holder til så mange kraftige produkter. Har hørt at man kan bruge vaseline på sine øjenvipper for at de holder bedre og bliver længere – har endnu ikke prøvet det, men måske det skal afprøves en dag! Jeg krydser fingre xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   men kommer i tanke om at kløver vaseline i den gule dåse jo ikke er “Vaseline” – beklager fejlen 🙂 men et mirakelmiddel er det i hvert fald, og Vaseline har jo selv et produkt der er stort set det samme

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg bruger vaselinen i den gule runde dåse til læberne. Det har jeg gjort siden jeg var lille. Jeg har ikke prøvet de andre produkter endnu, men mon ikke de også er super gode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria ørum

  Det er rigtig godt når man farver hår, lige smøre det i kanten af ansigtet, så er man uden hårfarve de forkerte steder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den originale har jeg brugt på læberne. Spændende med alle de nye produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Til læberne og hænderne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg bruger den gule dåse til læberne,og i hårkanten når jeg farver hår i hårkanten,så hårfarven ikke sidder fast de forkerte steder,er også god når man er forkølet til at smøre på næsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg bruger det til min søn, men måske jeg også selv skulle prøve det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  lækker giveaway. Vaseline er god til tørre neglebånd, vilde øjenbryn, og smårifter.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg bruger Vaseline til mine læber og hænder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  jeg bruger vaseline til hjemmelavet lipscrub og hjemmelavet læbestift eller læbepomade:) jeg bruger det også til rundt om neglene når jeg laver negle så er det overskydende nemmere at tage af også på albuerne:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Jeg bruger den gule dåse til læber og make-upfjerner. KH Signe L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Uh en lækker konkurrence!
  Jeg bruger det ofte til læber og hænder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi T-K

  Jeg kender kun læbepromaden, så glæder mig til at stifte bekendtskab med de andre produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har flere læbepomader derfra og bruger dem flittigt, da mine store fyldige læber simpelthen sprækker så nemt, hvis ikke de bliver fugtet godt. Derudover har jeg altid den lyserøde håndcreme med i tasken og smører jævning, så mine knoer ikke begynder at sprække og bløde.

  Den store krukke med ren vaseline ejer jeg også og dét er jo simpelthen mirakel-krukken til alt. Jeg bruger den b.la. i hårkanten når der farves hår eller rundt om øjne og øjenbryn, når disse farves og man ikke ønsker at være permanent sort om øjnene eller have brune klatter i panden. Bruger den også til f.eks. tørre albuer, da de bliver så utroligt ømme og sprukne ellers og vaselinen i krukken er dejlig fed og bare virker! Omkring neglene når man lægger lak, så det ikke er nær så svært at fjerne det der er ramt ved siden af på højre hånd, når man nu ikke er så god med venstre eller til tørre hårspidser, oplever jeg faktisk også den er god.

  Jeg har læst mig til at det også skulle være godt til at fjerne makeup fra f.eks. tøj, men har endnu ikke prøvet dette selv, da jeg ikke så ofte lige får makeup på tøjet og så kan man jo lave sine egne læbepomader eller cremede øjenskygger, ved at smelte det sammen med en næsten færdig læbestift og putte i en lille krukke eller blande sammen med sine pigment-øjenskygger 😀 Mulighederne med vaseline er uendelige!!!

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Jeg ELSKER Vaseline, og synes netop også at der er mange muligheder. Jeg bruger den originale til tørre fødder, hænder, læber, albuer mv. Jeg bruger den også til mine øjenbryn, hvis de lige skal “tæmmes” lidt. Desuden har jeg de seneste mange ferier haft Vaseline Intensive Care Essential Healing med mig. Jeg bruger den som en slags “alt-muligt-creme”, men har særligt fundet den super idéel som aftersun lotion. Den har virkelig været så plejende og genial, at jeg ikke kan undvære den. Så jeg vil vildt gerne være med i denne lækre give away! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Jeg bruger den klassiske gule vaseline til læberne morgen og aften OG til at smøre på øjenvipperne inden jeg går i seng. Jeg føler, at de holder sig bløde og sunde trods massivt mascara-forbrug!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Bruger en gang i mellem en gammel mascara-børste, med vaseline på min øjenvipper. Syntes det gør dem lidt fyldigere og længere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  jeg er bogbinder og får derfor maaaange papercuts, så kommer vaselinen på under et plaster 🙂
  Jeg bruger den selvfølgelig også til både hænder og læber.
  Toenning@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Hos os er vaseline et must-have når der er forkølelse.. det er et vidundermiddel mod røde næser. Og de vintertøre hænder nyder også godt af en omgang i ny og næ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Den gule kløvervaseline er et musthave i min familie… især om vinteren, hvor læber og kinder får en ordentlig omgang inden vi bevæger os ud i kulden.
  Endvidere synes jeg at den grønne lotion er et fantastisk våben mod tør hud.
  Janne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Rye Jensen

  Jeg er stor forbruger af deres håndcreme, og jeg har også gode erfaringer med deres læbe pleje.
  Jeg har ikke de store gode råd, andet end at bla læbe plejen er god at komme på neglebåndene inden sengetid, så er de aldrig tørre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Til læberne og hænderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Herhjemme har vi den i den gule metalbøtte, min kæreste bruger den ofte inden sengetid til hans læber. Jeg bruger den mere når jeg er forkølet og min næse er blevet rigtig øm, rød og irriteret så smører jeg det på ved sengetid og næste morgen har min næse det lidt bedre. Derudover har jeg brugte den på mine meget tørre albuer og hænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har egentlig ikke brugt vaseline, så det vil være skønt at få muligheden nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker det – vaseline klarer faktisk det meste, og er super her om vinteren, til tørre læber, kinder, næser, og selv i de tørre ender af dit hår 🙂
  Ax

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg kender kun vaselinen i den gule runde dåse. Den bruger jeg til læberne. Det har jeg gjort siden jeg startede med læbepomade. Jeg har ikke prøvet de andre produkter endnu, men det kunne jo være jeg blev den heldige!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg har endnu kun prøvet den originale vaseline. Den er jo god til tørre steder, som hænder og albuer, når man er forkølet. Det skulle også kunne få en del makeup til at holde længere.
  Men aller bedst er den nu altid til læberne. Det er sådan et vidundermiddel der bare virker til 1000 ting. Vil meget gerne prøve resten af produkterne ^_^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S

  Til hænder og tørre vinterlæber. Det er nok ikke ligefrem nogle banebrydende tips, derfor vil jeg lige læse de andre kommentarer igennem og blive inspireret af dem til fremover 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh jeg elsker Vaseline og prøver gerne en masse forskelligt, når jeg er på Filippinerne. Der findes det i et hav af afskygninger. Også i shampoo 🙂

  Jeg bruger det gerne, hvor jeg er tør og til eksem 🙂 Og i hårkanten, når der farves hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  bruger det flittigt til hænder,fødder og læber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw en lækker konkurrence.

  Min hud er simpelthen den værste – Så tør og irriteret – Døjede meget med eksem engang og det kommer af og til igen hvis jeg ikke fugter huden nok. Derfor ville jeg elske at smører huden ind i vaselines skønne produkter for mere fugt og blødere hud.

  Et af mine yndlingsprodukter er faktisk vaselines lille gule bøtte, som jeg bruger på mine inderlår om sommeren (Mine lår går desværre sammen) og for at undgå hudløse inderlår har jeg altid en vaseline i tasken om sommeren som også er helt fantastisk til tørre læber.

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstrøm

  Bruger det til øjenskygge, neglebånd og læber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg bruger Vaseline til hænderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Bruger vaselie til læber, hænder, albuer & fødder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Bruger vaseline til læber, hænder, albuer & fødder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid brugt den originale salve til mine læber, den er fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Bruger den runde til læberne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vaseline bruger jeg til læber og albuer.

  Mvh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min tørre hud elsker det simpelthen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Den er skøn at bruge under næsen ved forkølelse. Alle de gange man pudser næse, så bliver huden øm og rød og der lindrer og beskytter vaselinen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Jeg bruger den gule runde vaseline , rigtig god til tørre læber og når der er kommet vind og frost i små poderne læber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  jeg bruger det mest på læberne, men har hørt, at det også kan bruges på både øjenvipper og øjenbryn..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bruger vaseline på læberne, omkring næsen, når jeg er forkølet, og så er jeg blevet rigtig glad for deres håndcreme her om vinteren, hvor mine hænder oftest bliver voldsomt tørre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Vamset mohair strik