craver dem her...

//Acne RAya maniac

acne raya cardigan HER || zara tørklæde || genbrug nederdel || acne loma boots HER

Så blev det mandag igen efter en skøn weekend med fødselsdagsfest om lørdagen med alt for meget kage indenbords. Puhuaaa…men det er jo så hyggeligt, især at mødes med min pukkelryggede familie. Søndagen bød på fantastisk vejr, så der var vi ude at cykle. Det var ellers meningen at manden og jeg skulle løbe vores sædvanlige løbetur, men jeg var simpelthen så flad. Ha ha…

Kulden bider altså igen, synes jeg. Mega kuldeskær så jeg har pakket mig ind i mohair, uld  og tykke strømper. Som du kan se kunne jeg ikke ikke dy mig for det gode tilbud, som jeg gav HER ups! Det var jo meningen, at det var jer som skulle have tippet, anyway det er gjort og jeg har ikke fortrudt det på nogen måde 😀 Jeg er slem…I know it.

Kan I have en skøn aften!  XO

SignaturChau

3 Kommentarer

 • Ida

  Årh jeg er fan af det outfit! Det ser bare så lækkert og hyggeligt ud 🙂
  Din weekend lyder rigtig rar og ja så flot vejr det var igår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   1000 tak, dejligt du også er fan. Det er hyggeligt. Elsker i det hele taget bare vamsede trøjer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tusind tak søde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

craver dem her...