NIVEA Q10 cremer

Er det ok at være stolt?

By malene birger støvler HER || by malene birger tørklæde || acne raya cardigan HER || nederdel genbrugen || glitter øreringe HER

I dag fredag har jeg taget mig en halv fridag, for min mand har afskedsreception på hans arbejde. En reception som hans chef har ønsket, ikke noget de normalt gør, men fordi de gerne vil takke for hans indsats. Og for at ønske ham god vind i hans nye virke som administrerende direktør for en virksomhed. En virksomhed som vi alle fremover vil have glæde af, især når vi bliver gamle. Han beskæftiger sig med sundheds teknologi og fremmelse af vores sundhedsvæsen herhjemme og samarbejde med de øvrige EU lande. Det er så vildt og jeg er mega stolt, at få lov til at følge med på sidelinje, fra tiden som studie medhjælper hele vejen til at blive direktør. Jeg skriver ikke så meget om manden min på bloggen, for det er min blog og min verden som regerer her 😀 Men jeg er bare så pavestolt over ham. Tit bliver jeg spurgt af mine veninder hvad han arbejder med og det kan jeg ikke forklare med ord. For jeg ved det simpelthen ikke nok til at kunne beskrive det. Jeg ved at han har mange møder med embedsmænd herhjemme og han har mange rejsedage indenrigs og udenrigs, ja, så møder han vigtige personer som Kronprinsen og Kronprinsessen. I det nye job vil jeg se mindre til ham og det bliver en klar omvæltning. Men hey…jeg er mega glad for hans vegne og støtter ham i det hele. Stolt over det arbejde han gør hver dag og har gjort intensiv de sidste 2 år, at der er folk som kan se han kan gøre en forskel. For jo, sådan et job kommer squ ikke af ingenting, det er hårdt arbejde og nok også lidt kløgt… bare lidt 😉

I aften er skal vi ud og spise hos en af mandens samarbejdspartnere, som han vist har noget bestyrelsearbejde med… anyway jeg har mødt dem før og deres koner. Vi bliver 7 par til middagen. Første gang jeg mødte konerne var for 4 måneder siden og til trods for alders forskellen, så fik jeg den sjoveste aften ever. Hold op, de er hyggelige og der er fuld knald over dem! Jeg fik en kanon aften, men havde heller ikke nogen forventninger sidst. Det er så fedt at møde folk hvor snakken bare går og man kan tage pis på hinanden og ikke være selvhøjtidelig. Jeg er selv sådan en som kan tage pis på andre (dog kun hvis jeg kan fornemme de kan rumme det) selv kan jeg tage det. Eksempelvis sagde værtsfruen til min mand: “Jeg troede du var sådan en som Fritz fra Rytteriet, men så blev jeg skuffet 🙂 du er jo simpelthen så jordbunden…” eller så kom den: “vi vidste ikke du havde sådan smuk kone”… “du ved godt du ikke måtte tage au-pair pigen med ik” ha ha ha..-  så jeg glæder mig til at se dem og håber på ligeså fed aften med en ordentlig fjer på! 😀

Håber du får dejlig fredag og weekend hvis vi ikke skrives herinde. Ellers kig forbi Instagram, cause I´m a Insta kinda´girl 🙂 xoxo

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIVEA Q10 cremer