//Fredags tip Notice frakke på tilbud

//god weekend!

zara skjorte || hm denim nederdel || acne alma støvler

Æv…så kom der både slud og gråvejr i dag efter et par ret gode solskinsdage. Det skifter hurtigt, så man skal nyde det mens det gode vejr er der. Ikke noget brok, for heldigvis er det fredag og det skal bare nydes hjemme med råhygge og god mad. I morgen skal vi til familie fødselsdag hos faster Marianne. Følg med på Instagram og se blandt andet hvad jeg skal lave til middag i aften. Jeg kan røbe at det er en fed ret, men lækkert mad, det er jo fredag 😉 Jeg har kun et at sige, håber I alle må få en dejlig weekend! xoxo

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//Fredags tip Notice frakke på tilbud