Sunny Winter Wonderland

New In // fur jacket

mi copenhagen pels || hm skjorte || monki bukser || zara støvle

“Bytte, bytte købmand, aldrig bytte om igen” Kender I den remse? Sådan sagde vi da vi var børn, når vi havde byttet os til noget vi rigtig gerne ville beholde. Jakken her er nemlig en jeg har byttet mig til på Trendsales og jeg synes den er ret fin. Jeg sætter mit tøj til salg løbende på Trendsales og en af mine læsere havde set sig lun på en leofrakke, så vi fandt en løsning på en byttehandel. Tit synes jeg at byttehandler er en genial handelsmåde, hvor begge parter får noget”nyt” og som man kan få glæde af, istedet for at det hænger i skabet. Vel og mærke at man kan finde noget hos modparten, man tænker man kan bruge 🙂 Jeg bliver tit spurgt om jeg vil bytte, og det hænder jeg finder noget jeg kan bruge. Ikke tit, for jeg har i forvejen et klædeskab som bugner. Kan I lide min nye jakke?

Nu er jeg gået på weekend og jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at se min mand og søn i morgen aften. Uhh…jeg håber ikke JP er kommet alt for slemt til skade. Manden ringede i går og fortalte at der ikke blev mere ski for ham i denne ombæring 🙁 æv havde håbet at han fik en lille tur inden de skulle hjem, bare så han ikke er blevet skræmt af oplevelsen. Men manden fortalte at det tror han ikke at han er, for han har gået og ærgret sig meget over ikke at kunne komme ud med de andre.

I aften får jeg besøg af mine forældre og bror, vi skal have Osso Buco. Den lavede jeg i går aftes efter min bytur. Det har fået lov til at småsimre i små 2 timer inden jeg skulle i seng og hele huset lugtede af det 😀 Mums! Jeg elsker simremad.
På lørdag kommer drengene hjem sent aften, så jeg har booket bord på Sticks and Sushi , som er JP´s favorit spisested, så skal vi hygge med god mad og jeg skal høre om alt fra deres herretur.

Hav en dejlig fredag alle sammen!

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny Winter Wonderland