//min første ...

NIVEA Q10 cremer

En af mine morgen ritualer efter badet er en god creme på ansigtet og bodylotion på kroppen. Det er ikke altid jeg når hele kroppen, men altid arme og ben får en tur. Jeg er typen som elsker at smøre mig ind i ansigtet og hele kroppen når der er tid til det. Især her om vinteren hvor luften er knasttør, så er det creme morgen og aftenen, ikke noget jeg synes er træls. I øjeblikket er jeg fan af de her to nye fætre fra NIVEA. Jeg bruger dem ikke hver dag, men som et supplement til min almindelig dagcreme. Det et tiltænkt at man bruger serum et par gange om ugen. Begge cremer er anti-wrinkle, men man kan vel altid forebygge. Jeg er jo blevet 40 🙂

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls er et intensivt plejeprodukt, som indeholder højeste dosis af af co-ensym Q10 i denne serie fra NIVEA. Et ensym som NIVEA har patenteret. Serummet består af små gule perler som bliver presset igennem åbningen, så konsistensen bliver cremet og let at føre på huden. Den skal påføres på ren hud for at få det optimale af den. Jeg masserer den på huden i lette bevægelser.

Ung hud har et naturligt indhold af de aktive stoffer Q10 og keratin. Med tiden daler mængden af disse og derfor får huden sværere ved at forny sig, de fleste får rynker og andre alderstegn. NIVEA Q10 plus Anti-Wrinkle indeholder både hudens eget coenzym Q10 og keratin og bekæmper derfor effektivt rynker. Flere studier viser at Q10 har en effektiv effekt på rynker. Samtidig er det en god antioxidant og stimulerer collagenproduktionen. Den indeholder også Hyaluronsyrer, som er kendt for at være god til binde væske i huden, får den til at se fyldigere og friskere ud. Den udjævner og gør huden blød.

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Moisturizer Day Cream påfører jeg efter serum. Cremen indeholder også de samme gode ingredienser som serum har, bare i mindre grad. Formula er dog forbedret 30% i forhold til forgængeren. Den giver også fugt, men tilføjer som detalje med SPF 15 og UVA beskyttelse, hvilket jeg selv synes er vigtigt når det er til ansigtet. Min hud bliver dejlig blød og føles gennemfugtet hele dagen, til trods for at luften er knasttør.

Begge cremer få i butikkerne nu og priserne er rimelig. Hvis jeg skal nævne et minus, så er det duften på cremerne. De er alt for kraftige efter min smag, lidt maskuline duft. Jeg kan efter 6 timer stadig dufte den, det samlede billede af dem er gode.

Serum fås HER & Dagcreme fås HER

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//min første ...