//stars and blue sky

mit hjerte smelter…

Som mor har jeg et helt specielt tilhørsforhold til min søn. Han er min guldklump, min lykke og samtidig det største, som er sket for mig. Det er ikke lyv, hvis jeg siger, der går ikke en dag, hvor jeg er taknemmelig for at være mor for ham. Det er en fornøjelse hver dag at opleve ham og se hans udvikling. For mig er han den sødeste dreng i hele verden. Der går ikke en dag hvor der ikke bliver krammet 🙂 jeg nyder det så længe det varer. Der kommer nok en dag hvor han ikke gider mere…jeg håber ikke det sker 😉

Derfor kunne jeg ikke lade være med at smile og blive varm om hjertet, da jeg så denne video. Den er så sød ♥  vidste du at den er en af de mest sete videoer på YOUTUBE. Jeg er sikker på at hvis JP og jeg var med i den, så var jeg heller ikke i tvivl om udfaldet. Alle kvinder er unique og det er du også 🙂

 

 

Indlægget er sponsoreret

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//stars and blue sky