//my favorite yellow piece

Band of jules

Jeg blev ret vild med Band of Jules første gang jeg klikkede ind på siden. Siden er super fin webshop med pænt layout og det sejeste koncept som jeg kommer ind på – samt noget af bedste udvalg af smykker fra skandinaviske designere, jeg har set. De fører blandt andre RebekkaRebekka, Vera Vega, Carré, Stine A, Penille Corydon, RebekkaRebekka og Bukkehave, som alle har den helt unikke nordiske æstetik med rå minimalisme og kant i et blødt og feminint univers. Et univers jeg kan forholde mig til og som de fleste piger kan herhjemme. Siden er nem at navigere rundt og har mange forskellige smykker som kan opfylde selv den kræsne smag. Selv er jeg meget glad for guld og perler, hvilket ikke er nogen hemmelighed efterhånden. Band of Jules tilbyder deres kunder et koncept, som de kalder for “try before you buy” og giver dig således mulighed for at bestille 4 smykker hjem og prøve i 4 dage gratis. Hvis du beslutter dig for at købe et eller flere af smykkerne, betaler du først der – og så der er selvfølgelig fri fragt frem og tilbage. Jeg er vild med det koncept!

Her foroven har jeg fundet et par af mine favoritter fra Band of Jules, der er mange fine sager derinde, klik selv forbi og bedøm selv.  Selv har jeg klikket de her fine perle øreringe i guld hjem fra Pernille Corydon. De af Jer som kender mig ved at de er lige i min stil, guld og perler, så kan det ikke være i en bedre kombi efter mit hoved. Jeg glæder mig til at bære dem. Er de ikke pæne?

Jeg kan røbe at der snart kommer en lækker give away kun for mine instagram følgere. Præmien er i blandt i min collage. Klik forbi HER og følg mig så bliver du opdateret automatisk, lige så snart min give away kommer op at køre.

Indlægget er lavet i samarbejde med Band of Jules

SignaturChau

7 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//my favorite yellow piece