Vind Clean Air eau de parfum 60ml

♥ Rabbitrabbit tøj

Rabbitrabbit jakke || rabbitrabbit shorts || rabbitrabbit top || acne loma støvler || bzr bælte

Kender I mærket Rabbitrabbit? Jeg gjorde ikke før jeg blev gjort opmærksom på mærket og deres fine hjemmeside. Rabbitrabbit er et tøjmærke som laver tøj med humor og ikke bleg for at sætte en sjov detalje på tøjet eller være farverig. Jeg har været inde på siden og ose rundt derinde. Der er virkelig mange fine sager og jeg elsker der bliver leget med materialer og mix, snit, farver og ikke mindst humor. Det er befriende, uhøjtidelig og mange af styles er jeg vild med. Det er tøj som tør være anderledes og med kant. For mig må tøj netop gerne skille sig ud med detaljer, som overrasker og det synes jeg at mærket RabbitRabbit gør ret godt. Jeg elsker at “lege” og tøj med noget kant, snit eller en skæv detalje, har altid tiltalt mig. Rabbitrabbit repræsenterer mange af de aspekter jeg godt kan lide ved tøj, nemlig at tøj gerne må lidt skæv eller turde være anderledes. Men Rabbitrabbit laver også tøj, som er nedtonet, med enkle snit som de fleste kan sætte sammen med det, de har i skabet i forvejen. Mærket tiltaler mig, fordi man nemt kan inkorporere en ting i et outfit /garderobe og derved får en fin detalje som gør det unik. Det er klart et mærke jeg i fremtiden vil holde øje med.

Her er jeg klædt i tøj fra Rabbitrabbit fra top til tå 🙂 jakken er lavet i et skum materiale med små huller, den er foret med rødt foer med hvide prikker, simpelthen så fint. Bemærk lige kraven som er tredimensional.
Shorts er lavet i samme med materiale med påsatte sølvfarvet lommer bagtil og håndsyet neongrønne krydser. De har det fineste blomster foer i linning, igen fine detaljer som gør hele forskellen.
Den hvide bluse er med små natsværmer er gennemsigtig, under har jeg en nudefarvet top på så blusen kommer til sin ret. Den er så fin og delikat. Kan I lide mit nye sæt?

Navnet Rabbitrabbit er så fint og passer til mærket og dens finurlig univers. Hjemmesiden er et besøg værd så klik HER – oplev et anderledes univers.  Skriv din favorit fra Rabbitrabbit herunder, måske bliver den din på et tidspunkt 😉 går nemlig med et par tanker om en give away/ konkurrence. Så skynd dig at finde din favorit og skriv den herunder… ♥

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Clean Air eau de parfum 60ml