♥ Rabbitrabbit tøj

New in // pointy loafers

Mango flats

Måske har I allerede spottet dem på instagram. Jeg har længe luret på de her spidse basser, som er en budget version af Celine. Pludselig var de nedsat med 30% til 349,- incl. fragt, også er de tilmed i ægte læder, så gjorde jeg det. Klikkede dem hjem, de ankom efter 4 dage, så jeg nåede at få dem med på Kr. Himmelfartsferien, hvor jeg indviede dem med en tur på Moesgaard Museum om fredagen. Til trods for de er helt flade, så går man ret godt i dem. De er desværre til fuld pris igen, men hold øje med dem for er sikker på de bliver sat ned igen.

Faktisk indviede jeg hele 2 nye sager i fredags. Den anden sag er min nye lædertaske fra MyMy Copenhagen, som jeg var så heldig at få fat i på deres lagersalg for en slik. En lille spontan sviptur på en halv time med manden og jeg var 2 tasker rigere. Weee…jeg elsker at gøre gode kup. Den findes HER i blå nappa. Min er dog i sort, som jeg ikke kan finde link til. Tasken hedder Marie lille skuldertaske.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • De er så fine, havde selv bestilt et par – men de måtte desværre retur, da min fod er for bred – så de klemte helt vildt. 🙁 Har desværre ikke fundet et andet alternativ endnu.. 🙁

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ærgerligt at du ikke kan passe dem. Jeg har ellers en forholdsvis bred fod også, men de passer fint. Kender godt problemet med at have en lidt bred fod. De er i læder så de vil give sig med tiden. Eksempelvis kan jeg slet ikke have Louboutin sko – så sparer jeg de penge 😀
   Jeg har også ledt efter alternativer men det er svært. Håber det lykedes en dag for dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♥ Rabbitrabbit tøj