Sommer vibes ...

botanics beauty

Jeg elsker at teste nye produkter og det seneste der er blevet prøvet hjemme er de her to makkerpar. De kommer begge fra mærket Botanics. Det som gør Botanics ganske unik er Boots’ samarbejde med The Royal Botanic Gardens, som er førende indenfor plantevidenskab. Samarbejdet startede i 1995 og har til formål at kombinere ren planteekstrakt med en sofistikeret high-tech formula, hvori der bruges de mest effektive og naturlige ingredienser til deres Botanics-hudplejeserie. Botanics produkter indeholder en stor andel af økologiske og naturlige ingredienser, men det er ikke 100% økologisk. De er ikke testet på dyr, indeholder ingen animalske ingredienser og er fri for mineralske olier, paraffin, parabener og sulfater. Kew har hjulpet Boots med at identificere de aktive ingredienser i planter, som er plejende for huden.

Botanics hudplejeserie er dermed resultatet af det bedste fra de to parter.

Jeg har testet 2 produkter. Den lille flakon er en serum, den indeholder Hyaluronsyre, noget jeg er blevet ret afhængig af. Det går nemlig ind og giver massiv fugt til huden. Sammen med vitamin A, C & E hjælper de til med at reducere forekomsten af ​​dybe linjer og rynker. Jeg har brugt den i små 3 uger og min hud føles blød, smidig uden den tørre fornemmelse. Efter følgende bruger jeg dog min sædvanlige dagcreme.

Den anden er ret fantastisk. Botanics Organic Rosewater Toning Spritz hedder den. Den bruger jeg efter rensning af min hud, så sprøjter jeg et par pust på ansigtet. Som jeg har fortalt tidligere så er jeg ikke så standhaftig, når det gælder tonic efter rensning. Det er tit her jeg springer over. Denne gør det dog let og man behøver ikke engang vat rondeller. Den dufter let af rosenvand og føles let opstrammende. Porerne lukkes, huden føles ren og klar til en god natcreme.

Priserne på begge er budgetvenlige, så synes bestemt de er det værd.

Køb Botanics produkter HER

Husk at deltage i min give away på et helt års behov for lækre Dove produkter HER

Produkter er modtaget til test, holdninger mine egne. 

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer vibes ...