botanics beauty

new in // Acne Pop jeans

Jeg har modtaget mine nye jeans fra Acne. De er lige som jeg ønskede mig, baggy uden at have for meget hængerøv, perfekt slid uden at der er huller og med lidt smalle ben nederst. Der var engang jeg nærmest kun gik med jeans, helst fra Diesel. De skulle være lavtaljet og helst gerne med bootcut. Sådan er det ikke mere, med tiden gået lidt bort fra denim bukser, og det er egentlig lidt mærkeligt. Det er nok fordi jeg med tiden er blevet magelige og elsker at gå med elastik nederdele som dem fra Isabel Marant.

Måske kan de her bukser lave om det, så der kommer lidt denim over mig for fremtiden. Jeg er i hvert fald glad for dem og tænker de vil hænge på mig ligeså snart de bliver vasket 🙂  Tidligere på ugen havde jeg sat dem til en hvid t-shirt og cardigan. Tænk at man stadig går med mohair cardigan i juni uden at få det for varmt. Men nu skulle det efter sigende blive sommer fra på onsdag. Glæder mig til det.

I morgen lørdag holder manden og jeg stor fødselsdagfest hvor vi har slået vores fødselsdage sammen. Det bliver med venner og familie. Jeg glæder mig rigtigt meget dog er der en del praktiske ting som skal være på plads og jeg kan ikke lige se hvor tiden skal komme fra. For i aften skal jeg til et spændende event med Jabra om deres nyest gadget.

Hav en fantastisk aften og weekend! <3

Husk at du stadig kan nå at deltage i min DOVE give away HER.

SignaturChau

10 Kommentarer

 • Malene

  Dine nye jeans er meget klædelige. Jeg hænger selv på boot cut jeans – variationen er kun, om de er lyse, indigo, mørke eller sorte. Tager mig selv i at tjekke, om de mon er kommet i nye farver eller en ny vask. Hmm måske er det tid til noget nyt. God sommer og god fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, jeg tror også de bliver et hit for fremtiden. Boot cut, ja dem har jeg stadig og har været stor tilhænger af dem også. De var så gode at have udover støvlerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt pjattet med det her outfit. Synes det er så fint med boyfriend bukser og stiletter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   hihi…tak for det. Glad for du kan lide det. Jeg synes det giver outfittet lidt kant med boyfriend jeans og stilletter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare fin ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw super lækkert outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber I havde en skøn fest… og at du nåede det hele… jeg synes boyfriend-jeans er SÅ fede… til andre – men jeg er en klovn til at finde nogle selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Vi havde en skøn fest. Og jo, synes jeg nåede det hele, men når jeg kigger tilbage var der enkelte ting som selvfølgelig kunne have været anderledes 😉
   Normalt er jeg ej heller til boyfriend jeans, ikke så godt til en hobbit som mig. Men de her synes jeg fungere meget godt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

botanics beauty