VACATION!

new In // budget slingbacks

Talentfulde Pernille flashede de her søde slingbacks fra H&M sammen med et par afslappede jeans, t-shirt og blazer. Og det var ikke svært at blive hook. Et perfekt afslappede ferie/fritids look med sager som de fleste har i garderoben. Jeg synes Pernille er god til at mikse dyrt og billigt sammen, så det ligner en million. Hun er meget inspirerende og jeg elsker hendes garderobe. Slingback her er i den billige ende og koster blot kr. 179,- så det var haps haps. De kan fås HER.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACATION!