Vidunderteen: Matcha te

paisley tunic

h&m tunica || mulberry fletbælte || topshop loafers || dw ur

Denne tunika kjole er en af mine fund hos h&m. Jep, endnu en tunika, en af dem som er kommet hjem denne sommer. Den er så fin og enkel, elsker det enkle snit og runde hals, også er tunika bare noget af de behageligste at have på om sommeren. Stoffet er så fint og let. Jeg hader at strømpe bukserne kom på her, men med sommeren herhjemme var det nødvendigt. Den er selvfølgelig med i kufferten til Italien og jeg er sikker på at den bruges uden strømpebukserne 😉

Hav en dejlig aften! XoXo

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidunderteen: Matcha te