new In // budget slingbacks

Tuller rundt i blondekjole…

h&m trend kjole || h&m trend t-shirt ||mulberry fletbælte || crocs sandaler

Lige nu tuller jeg rundt i Luccas gader. Tuller det er sådan jeg synes denne kjole lægger op til. Den emmer af sommer og sol med de fine blonder samtidig med at den er yderst behagelig at have på. Den er faktisk bare lige op og ned. Jeg har her sat et bælte i livet for at give den lidt facon. Nåede at få fornøjelsen at bruge den 2 gange herhjemme HER i dagene hvor det var sommer i Danmark, dog med en lille nudefarvet tynd t-shirt under. Nu bliver den brugt uden t-shirten for der er mere end 32 grader her, så det er ikke nødvendigt at have den under. Kjolen har jeg forresten set på udsalg til halvpris både online og i fysiske butikker ikke længe siden.

Jeg håber vejret hjemme er blevet bedre og at I nyder sommeren!

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new In // budget slingbacks