nyt nyt på bloggen

Glimt fra hverdagen

Her enkelt glimt fra hverdagen. Jeg elsker instagram og er ivrig bruger af det, så hvis du følger mig der, vil nogle af billeder nok være bekendte. Min profil er ikke hemmelig eller kun for udvalgte, så hvis du har lyst til at kigge forbi er du meget velkommen. Du kan finde mig under @chauthetiger Herunder et par glimt fra min hverdag…white stan smithJeg har fået nye Adidas sneakers model Stan Smith med velcro, som jeg har haft et godt øje til længe. Fandt dem til en god pris hos Zalando. Hvad der kommer ind måtte noget andet ud, så jeg har solgt mine Adidas Super Star de var lidt til den store side, så afsted med dem. De her koster til gengæld under det halve, for de er til børn, but I don´t care. De kan iøvrigt fås op til str. 40.hm lingerie 1Lige i øjeblikket bliver min undertøjskuffe fyldt op med en masse lækkert undertøj. Det går sådan lidt op og ned i perioder og pt. er det undertøj som mine øjne hviler på. H&M har lavet det her fine sarte delikate sæt. Det er så fint med blonden. Jeg nappede også sættet i sort. Jeg kan ikke finde det online pt. men tjek i øvrigt ud i butikken. De har fået rigtigt mange fine sæt.
bonderoser Jeg fik en kæmpe buket med pæoner af min mand i lørdags da jeg kom hjem fra shoppetur. Da jeg spurgte ham hvad anledningen var, fik jeg svaret at han synes jeg gør det så godt i hverdagen og får det hele til at hænge sammen. Åhh..hvor sødt af ham. I postkassen lå der også en dejlig bryllupsinvitation fra et kært vennepar, som skal giftes til oktober. De skal vies i Marmorkirken…uhhh…vi glæder os allerede og JP skal også med. Det bliver så fedt!tiramisuMin nabo lavede den lækreste tiramisu til vores gadefest. Seriøst den bedste jeg har smagt så jeg kom vist til at spise halvdelen. I øvrigt en super hyggelig fest til kl. 14:30 inden jeg måtte sige tak for i nat. Vi skulle til fødselsdag samme dag senere…på møllenDagen derpå hvor jeg var til fødselsdag hos mine nevøer, noget af dagen blev fejret på Frilandsmuseum. Jeg elsker det sted, og vejret var helt fantastisk. I søndags var det møllerens dag så der var præsentation af hvordan man malede mel. Her står jeg øverst oppe på en af møllerne. En dejlig dag i familiens tegn og jeg er sikker på at begge nevøer fik en dejlig dag.
kale juiceManden og jeg fik en Slow Juicer til vores fødselsdagsfest. Det var nok mest mig som ønskede mig den 😀 Jeg får lavet rigtigt meget juice eller smoothie, faktisk hver dag. Den bedste kombination er indtil videre grønkål med mango og chia kerner, og den med rødbeder er også fantastisk smagfuld. Men generel er jeg grønkål, så det er den grønsag jeg eksperimentere mest med. Mums det smager skønt også er det sundt med masser af de gode fibre.
bzr gulDen hvide nederdel i broderie anglaise er et udsalgsscoop. Kunne ikke stå for den i det fine stof også er den så fin med en længde, som er længere end de fleste af mine nederdele. Her har jeg sat mit gamle bælte fra BZR og en enkelt hvid t-shirt. Den gule farve giver det lidt kant og en kulør farveklat, lidt skævt som jeg kan lide det 😉snakeskin mulesMules her er jeg SÅ glad for endelig er mine. De er fra H&M Studio Collection SS15 som jeg aldrig fik fingre i , men så fortrød jeg, også var de selvfølgelig udsolgt alle vegne. Men så fandt jeg et par helt nye i min størrelse. Yeah…De er i 100% læder og i slangeskindsmønster som changerer så fint. Det kan man godt lide ane på billedet.

Følger du med på instagram?

Og hvad synes du om dette indlæg hvor jeg deler ud af hverdagen og sætter mere tekst på i forhold til instagram?

Jeg håber alle får en skøn fredag og weekend!! Hvis du har lyst, så kig med på instagram @chauthetiger og se hvad jeg laver på en fredag som er lidt anderledes end det jeg plejer 😉

SignaturChau

7 Kommentarer

 • Sikke nogle dejlige billeder, må lige tjekke din instagram ud 🙂
  Tag gerne et smut forbi min blog http://holmsvarer.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak. Jeg må også kigge forbi din blog 😉 elsker at opdage nye.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det er SÅ skønt at få en uventet buket <3 Blomsterne er rigtigt fine…men ikke Pæoner 🙂 Det er Georginer som er en af mine yndlingsblomster, i øvrigt sammen med Pæoner for at gøre forvirringen total 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det er dejligt at blive på skønnet. Hverdagene er der jo flest af. Tak for din rettelse med blomster 😉 men en smuk buket med en fin blanding af pæoner og georginer :grinning:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dine billeder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  De er så fede de stan smith med velcro! har selv lige fået et par hjem i sort i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyt nyt på bloggen